Patagonia – capatul pamantului

„Ca doar nu te duci in Patagonia” a devenit o expresie consacrata atunci cand se incearca o comparatie pentru o destinatie foarte indepartata.

Si totusi, daca cel putin o data ati indraznit sa visati „ce ar fi daca…”, atunci ceea ce urmeaza cu siguranta va intereseaza.

Cerro-Paine
Cerro-Paine

Fotograful Mihai Moiceanu lanseaza marea provocare fotografica a anului viitor: „Va invit alaturi de mine intr-o expeditie fotografica in care aventura si ineditul se vor ivi la tot pasul. Vom merge impreuna pana la capatul pamantului, in Patagonia chiliana, intr-un climat subarctic, pe malul celebrei stramtori Magellan. De aici vom pleca catre nord pentru a face o tura de 8 zile in Parcul national Torres del Paine. Ne vom trezi in plina noapte pentru a prinde rasaritul sub turnurile cerului azuriu – Torres del Paine -, vom merge pe Valea Francezilor si la Ghetarul Grey. Vom pandi rasaritul la lacul Pehoe si vom vizita casa celor 120.000 de pinguini de pe insula Magdalena”.

Ghetarul Grey
Ghetarul Grey

Patagonia este o destinatie perfecta pentru fotografie oferind subiecte uluitoare intr-o salbaticie deplina. Desi clima din aceasta parte a lumii este dominata de vanturi puternice, precipitatii abundente si instabilitatea vremii, exista si o parte buna. Atunci cand este senin vizibilitatea e practic nelimitata.

Ghidul vostru pe acest taram al inceputului de timp va fi Mihai Moiceanu. Experienta sa de mai bine de 6 ani in organizarea de workshop-uri si phototour-uri dar si faptul ca Patagonia nu ii este un loc strain sunt doar cateva dintre motivele pentru care puteti alege cu incredere aceasta expeditie.

Un phototour dinamic in care pasiunea si curajul se vor imbina intr-o experienta unica.

Spune da provocarii si porneste in aventura vietii tale!

Perioada: 10-25 martie 2012

Inscriere: pana la 10 ianuarie 2012

Locuri: 12

Detalii despre inscriere, costuri si organizare gasiti pe www.phototour.ro

Dispute teritoriale :)
Dispute teritoriale 🙂
Promo Patagonia
Promo Patagonia

Lasă un răspuns