Catalogat de multe reviste foto din strainatate drept cel mai bun aparat foto non-fullframe al anului, Sony A77 este deja disponibil in stocurile magazinelor de specialitate.

Urcam pe primul loc al podiumului fotografiei doua oferte fotocalifragilistice: vedeta este aparatul Sony Alpha 77, in vitrinele F64 de pe bd. Unirii nr. 45 de joi, 22 noiembrie. Online-ul se va fali si el cu acest aparat din aceeasi data, 22 noiembrie. Sony Alpha 77 este doar la un click distanta, aici.

Sony A77 este disponibil in kit cu obiectivul 16 – 105mm, f/3.5 – 5.6, la un pret promotional dar si in kit obiectivul super-zoom 18-200mm cu diafragma: f/3.5 – 6.3 (sa va mai spun ca promotia de aici este mai buna decat cea de pe Amazon? 🙂 ).

Sony A77
Sony A77

Sony a77 este dotat cu un senzor EXMOR (CMOS) de 24 mega pixeli, in format APS-C, o noua realizare a specialistilor japonezi care ne arata inca o data faptul ca batalia mega-pixelilor este departe de a se fi terminat. Acest nou senzor, impreuna cu un procesor BIONZ reproiectat, poate inregistra imagini la valori ISO de pana la ISO 16.000 si filme in format Full HD 1920×1080 la 60/24p. Asa cum ne-am obisnuit, tehnologia SLT ofera autofocus continuu in timpul filmarii si performante imbunatatite in ceea ce priveste fotografierea in rafala: 12 cps! Sony Alpha a77 este un produs revolutionar, fara indoiala. Pana si vizorul electronic a fost reproiectat, acum fiind construit pe tehnologie OLED, care asigura o definitie mai buna a imaginii.

Ne-am mai intalnit cu Sony Alpha A77, aici la Clubul Foto, Puteti citi primele noastre impresii despre A77 aici. Saptamana viitoare veti putea citi si un review mai amanuntit al aparatului, tot aici. 🙂

Sony Alpha A77
Sony Alpha A77
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorExpeditie foto in Patagonia cu Mihai Moiceanu
Articolul urmatorFuji X-S1
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

5 COMENTARII

  1. nu inteleg de ce nu-l aduc cei de la f64 cu obiectivul sony 16-50 f2.8 ???? si asa au preturi ca naiba de mari …macar sa aduca kitul cel mai bun !!!

Lasă un răspuns