F64 anunta campania de Black Friday 2016 intre 18 si 20 Noiembrie. Asadar, asa cum era de asteptat, ne mai despart fix 14 zile pana la start. Ca si in anii trecuti, mecanismul s-a pastrat, dar apar si o serie de noutati si surprize.

992_articol_pregatiti-de-bf-la-f64_fara_buton

  • Prima surpriza: daca cumperi acum produsele dorite si ele vor fi mai ieftine de Black Friday, vei primi inapoi diferenta de bani. Ca si la Black Friday PRO, luna trecuta. Sub forma de voucher de cumparaturi la F64, dar tot e ceva! Campania se numeste „Vanatoarea de oferte” si se desfasoara incepand de acum si pana pe 18 Noiembrie, atunci cand vor fi afisate ofertele de Black Friday.
  • A doua surpriza: orice aparat foto pe care il cumperi de Black Friday iti aduce un bonus de 4% din valoarea achizitiei, un cupon de cumparaturi pe care il vei putea folosi ulterior pentru a-ti achizitiona alte produse si accesorii.

Iar, in ceea ce priveste evenimentul Black Friday de pe 18 Noiembrie, deocamdata nu am nici un fel de informatii despre produsele care vor intra la reducere, dar am sa va tin la curent (actualizand acest articol) pe masura ce aflu noutati. Ce pot sa va spun acum este urmatorul lucru: ca si in anii trecuti, campania Black Friday la F64 se va desfasura atat online, pe F64.ro/Black-Friday cat si in magazinul offline, iar reducerile vor dura trei zile, incepand de vineri ora 00:00 si pana duminica la 23:59.

992_diferenta-puncte_black_fara-buton

Magazinul din Splaiul Unirii va avea un program special de Black Friday, iar fluxul de achizitie va fi imbunatatit, pentru a petrece mai putin timp la coada. Siteul va fi testat public pe 10 Noiembrie, moment pentru care F64 a pregatit o campanie speciala, cu premii, despre care va voi spune la momentul oportun.

Si, da, stiu. Poate parea complicat sa alegi intre tot soiul de oferte, dar, in realitate este foarte simplu. Iata tot ce trebuie sa faci acuam, inainte de Black Friday, pentru a te bucura din plin de ofertele BF la F64:

2016-11-03

Asadar, ca si anul trecut, mecanismul s-a pastrat. Iti adaugi produsele in Wishlist si, daca vor fi la reducere de Black Friday, vei primi un mail inainte de lansarea oficiala a campaniei (joi seara) si vei putea cumpara produsele din lista, la pretul de Black Friday, inaintea tuturor. Cel mai important: te asiguri ca astfel prinzi stocurile. Stiti povestea: de BF stocurile sunt destul de reduse si se termina repede. Nu si daca iti stabilesti dinainte prioritatile si iti adaugi produsele dorite in Wishlist.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus! 😉

2 COMENTARII

  1. …mecanismul s-a păstrat„, adică mărirea prealabilă progresivă a preţului şi apoi super-mega reduceri de 10%, sau 5%, şi doar la ce nu interesează pe nimeni reduceri „senzaţionale” de 80%. La fel ca de fiecare Black Fraieriday !

  2. Ceea ce omită să spună F64 de exemplu este că dacă ai cumpărat produsul împreună cu un accesoriu sau bonus (așa numitele pachete virtuale la ei, codul de comandă cu PV) – nu vei beneficia de acest cupon de reducere.

    În plus, bonul de discount e valabil din decembrie și nu din noiembrie, în regulamentul lor scrie la 15 zile de la data BF, pentru un produs care trebuie achiziționat în maxim 3 luni și care trebuie să depășească valoarea reducerii, asta în loc să îți dea banii înapoi, cum s-ar putea deduce din folosirea frazei „vei primi înapoi diferența!” Aviz amatorilor, așteptați Black Friday-ul pe bune dacă vreți ceva neapărat.

Comments are closed.