Au trecut 6 ani si 4 luni de cand am lansat Clubul Foto, iar astazi va arat cea mai importanta schimbare din ultimii ani. Si, daca ai ajuns sa citesti deja aceste randuri, cred ca deja ai vazut despre ce este vorba, pentru ca ma bazez pe spiritul de observatie al tau, ca fotograf: Clubul Foto are, incepand de astazi, un nou design. Odata cu noul design, am facut mai multe schimbari, pe care le voi detalia mai jos.

Am lansat Clubul Foto la 1 Iulie 2010 si, pana ieri, acest proiect a avut acelasi design. Acum, a sosit timpul pentru o schimbare. Noua tema, pe care o vezi deja citind aceste randuri, este mai aerisita si mai usor de citit. Noua infatisare a Clubului Foto se inspira din designul pe care l-a consacrat, dar pune accentul pe usability, readability si, mai mult decat pana acum, pe o experienta mai buna atunci cand cititi aceste articole de pe un smartphone.

Totodata, Clubul Foto are o structura noua. Am refacut meniurile si categoriile, astfel incat sa reflecte mai bine situatia actuala a fotografiei (avem o sectiune noua – Mobile – dedicata fotografiei cu smartphone-urile, de exemplu…), dar am pus accentul mai mult pe articolele practice, incluse in meniu in sectiunile Ghid Foto si Special si mai putin pe stiri.

Totusi, aceasta relansare lasa in urma doua dintre sectiunile care erau deja „depasite de vremurile moderne”, ca sa zic asa. Am inchis Forumul, care s-a mutat in ultimii ani pe Facebook, si sectiunea de concursuri foto, dar raman sectiunile Harta Fotografilor (bineinteles, ca de la asta a cam pornit totul!) si Piata Foto-Video.

Acesta este noul Clubul Foto.

Va las sa explorati noul homepage si noile categorii, iar apoi astept feedbackul vostru, despre schimbarea de design si structura.

Mai jos sunt doua imagini, cu vechiul design, asa cum arata el in ultima zi inainte de marea schimbare si cel nou. Sa le consemneze istoria…

Clubul Foto V2: Noiembrie 2016

Clubul Foto V2
Clubul Foto V2

Clubul Foto V1: Iulie 2010 – Noiembrie 2016

Clubul Foto V1
Clubul Foto V1