Intalnire cu fotografia
Intalnire cu fotografia

Photolife si Libraria Okian din Brasov va invita la al doilea eveniment din cadrul proiectului Intalnire cu Fotografia, ce se va desfasura pe un an de zile si prin intermediul caruia o sa aveti ocazia sa intalniti diversi fotografi, o sa puteti discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o sa puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rand, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intalniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

A doua intalnire din cadrul proiectului este dedicata fotografiei de portret, iar invitata va fi Tatiana Volontir. Imaginile ei ne poarta catre propria ei stare si catre propriile ei ganduri, pentru ca la fiecare fotografie realizata ea reuseste sa isi gaseasca oglindirea in subiectele alese. O sa aflati cat de important este sa te regasesti in ceea ce fotografiezi, cat de mult conteaza simbolistica aleasa si cat de frumos poti spune un mesaj fara a folosi cuvinte. O sa aflati cum si-a inceput Tatiana incursiunile in fotografie si cat de importanta este fereastra de la care si-a inceput aceasta calatorie si care o ghideaza in continuare cand vine vorba de lumina.

Inscrierile la aceste intalniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. Intrarea la aceasta intalnire este libera.

  • Fereastra mea cu Dor – invitat Tatiana Volontir, moderator Dan Dinu.
  • Joi 14 august ora 18:30
  • Libraria Okian, str. Muresenilor nr. 1
Intalnire cu fotografia
Intalnire cu fotografia

 

Lasă un răspuns