A sosit momentul sa anuntam o noua editie a traditionalei intalniri a fotografilor amatori si profesionisti din Romania, Fotogenica 2012. Anul acesta gazda evenimentului va fi Hotelul BinderBubi din Medias, care ofera cadrul perfect pentru a experimenta si a invata lucruri noi. Clubul Foto va recomanda acest eveniment si va invitam sa participati, nu inainte de a citi impresiile noastre dupa editia de anul trecut.

Ne vedem intre 8 si 10 Iunie la Fotogenica 2012!  Pentru detalii si inscrieri accesati site-ul Fotogenica.ro 🙂

Fotogenica 2012
Fotogenica 2012

Piscina semiolimpica este locatia ideala pentru workshop-ul de fotografie subacvatica, la care vei primi o husa subacvatica si vei putea alege unul dintre cele doua puncte de lucru/ shooting, fiecare cu cate un model. Totul se va desfasura sub atenta indrumare a lui Dinu Lazar, instructor scafandru sportiv si realizator al filmarilor subacvatice pentru filmul romanesc “Bratele Afroditei”, in regia lui Mircea Dragan.

Apartamentul Fiore va gazdui workshop-ul Body Shapes, unde Catalin Chitucea iti va arata diverse scheme de iluminare si iti va da cateva exemple de comunicare si workflow cu model in fotografia de nud, in timp ce in salile de conferinte se vor derula workshop-urile teoretice sustinute de Mihai Musceleanu, Simion Buia, Catalin Paduraru si Daniel Baltat.

Poti incerca partea practica in fotografia nocturna, atat in oras, cat si seara la ferma in jurul focului de tabara si, daca mai ai energie, poti invata cum sa fotografiezi stelele.
In tot acest timp Epson va fi langa tine cu echipamentul si consumabilele necesare pentru printarea celor mai bune fotografii ale tale, in timp ce Marcel Eremia iti va destainui secretele pentru obtinerea unui print de calitate.

Petrece 3 zile minunate alaturi de Dinu Lazar, Catalin Chitucea, Mihai Musceleanu, Simion Buia, Catalin Paduraru, Daniel Baltat, Marcel Eremia si multi alti pasionati de fotografie, ca si tine.

Pentru detalii si inscriere faceti click aici.

Lasă un răspuns