Fotografia de concert all-in-one
Fotografia de concert all-in-one

Duminica, 30 Martie, incepand cu ora 16:00, Inspayer Batistei impreuna cu Miluta Flueras, fotograful metalhead.ro si bestmusic.ro, va invita la un workshop de fotografie all-in-one: tips & tricks, live concert shooting si o demonstratie completa a unui workflow in Adobe Photoshop Lightroom.

Workshop-ul propune o abordare interactiva, Miluta Flueras avandu-i alaturi pe cei de la The Boy Who Cried Wolf pentru a le oferi participantilor posibilitatea de a fotografia o trupa intr-un concert live.

Avand experienta a numeroase concerte si festivaluri de renume, cu artisti precum Bon Jovi, Roger Waters, Depeche Mode, AC/DC, Metallica, Guns ‘n Roses, Sting, Red Hot Chili Peppers, dar si ai scenei underground, Miluta va impartasi celor prezenti din experienta dobandita de-a lungul timpului – ponturi din culisele fotografiei de concert.

Organizatorii isi propun se recreeze in fata celor prezenti atmosfera unui concert de club, cu toate elementele ei: jocul de lumini, scena si artistul in miscare. Cum fotografia de concert ramane probabil una dintre cele mai provocante abordari in arta fotografica, o astfel de experienta va poate ajuta sa intelegeti cum se pot obtine imagini si in cele mai dificile situatii.

The Boy Who Cried Wolf si-au inceput activitatea odata cu reuniunea membrilor a doua trupe apartinand scenei muzicale bucurestene: CHESTER & Breathelast. Bodgan si Mihai au fost cei care au simtit nevoia de a imbina ritmurile old-school Metal si energia Hardcore / Punk pentru a obtine piese de o intensitate dementiala. Curand, componentei TbWcW i s-au alaturat Şerban-Ionuţ (basistul White Walls si promoter extraordinaire) si Alex (Backstage Hero / Perfect Zero For Infinity) la tobe, astfel ca haita de lupi a devenit o formula completa. 2012 ii regaseste pe membrii TbWcW atat in sala de repetii, compunand piese pentru un viitor material, cat si in turneu, alaturi de cei de la White Walls. In 2013, membrii TbWcW lucreaza intens pentru a duce la bun sfarsit albumul lor de debut, intitulat „Bad Time Stories”. Materialul contine 8 piese inregistrate, mixate si masterizate la Next Dog Studio.

Costul biletului este de 50 lei, iar biletele se pot achiziționa in doar in perioada 1 – 25 martie de la sediul Inspayer, Str.Batiștei 24A, Bucuresti (numarul de locuri este limitat). Mai multe detalii puteti afla la adresa info@bucuresti.photography.

Fotografia de concert all-in-one
Fotografia de concert all-in-one