Lasa-ma sa ghicesc: iubesti fotografia si vrei sa traiesti din asta? Crezi ca ai talent si esti dispus sa muncesti oricât pentru visele tale? Vrei sa faci parte dintr-o comunitate de oameni “pe sufletul tau”? Eram sigur. Prevad ca o sa-ti rezervi cateva zile la vara pentru a merge la Mamaia, sa te alaturi fotografilor de nunta care participa la Wedd Camp. Prevad si ca vei pleca de acolo optimist, plin de idei si cu chef de fotografiat. Oh, va fi si o petrecere foarte tare… parca pe plaja? Este clar, s-au aliniat astrele. Daca citesti aici pe weddcamp.com si pe pagina noastra de Facebook, o sa stii si tu.

Conferinta WeddCamp 2016
Conferinta WeddCamp 2016

La conferinta din 28 si 29 iunie vor vorbi fotografi din România, Italia, Belgia si Marea Britanie, aflati acum in plina activitate, de la care ai ce invata si pe care merita sa ii cunosti personal. Lista completa a speakerilor, o gasesti aici. Dar la un astfel de eveniment fiecare are de invatat ceva de la ceilalti, asa ca pregateste-te sa vorbesti cu toata lumea, sa raspunzi la intrebari si sa iti spui parerile. Iar daca vrei sa te pui si mai serios pe invatat, nu pierde workshopul de pe 1 iulie al lui Daniele Vertelli – mai sunt doar câteva locuri!

Wedd Camp este un proiect ambitios, gandit bine si pe termen lung, care deja a reusit sa convinga. Eu ii prevad un viitor bun. Si nu pentru ca ghicesc 🙂

Fotografia de nunta din România a facut progrese uriase in ultimii ani si exista deja o nevoie tot mai mare de evenimente fotografice de foarte buna calitate in acest domeniu. Este un progres bazat pe o mare dorinta de a invata, pe o mai buna intelegere a felului in care fotografia de nunta poate deveni o afacere de succes si, desigur, pe o concurenta interna si internationala tot mai puternica. Asa ca nu m-am mirat cand am aflat ca fotografi din diverse zone ale tarii si-au dorit ca si nivelul evenimentelor fotografice sa fie pe masura eforturilor si a realizarilor din ultimul timp. Patru studiouri de succes si-au unit fortele, si-au folosit experienta si au creat Wedd Camp – evenimentul pe care si-l doreau si nu l-au putut gasi in alta parte, menit sa adune tot ce este mai bun in fotografia de nunta si sa creeze o comunitate unita si puternica.

Cupon de reducere

Si, ca orice lucru bine facut, am si un cupon de reducere pentru tine!

Daca vei folosi codul CLUBULFOTO.COM atunci cand te inscri, platesti doar 139 Euro in loc de 219 Euro. Adica poti sa te inscri ACUM la pretul de early-booking. Eu zic ca merita!

Concurs

Cel mai sigur este sa iti iei bilet la Wedd Camp. Dar daca te simti inspirat azi, alege cea mai reusita fotografie realizata de tine la o nunta si participa la concurs. Poti castiga:

  • 1 Bilet la conferinta WEDD CAMP 2016 28-29 iunie 2016, in valoare de 625,5 lei
  • 1 Bilet la workshopul lui Daniele Vertelli din data de 1 iulie 2016, in valoare de 1125 lei

Gasesti mai multe informatii despre concurs si reguli de participare aici.