Imprimanta foto Canon Pixma E514
Imprimanta foto Canon Pixma E514

Canon a lansat astazi o noua imprimanta foto dedicata utilizatorilor casnici, Canon Pixma E514. Intr-o perioada in care toti producatorii de imprimante se lauda cu echipamente din ce in ce mai avantajoase din punct de vedere al raportului costuri/numar de printuri, Canon Pixma E514 poate lista pana la 800 de coli A4 cu un singur cartus negru si pana la 400 de pagini color A4. Desi nu este neaparat o imprimanta foto dedicata, Canon Pixma E514 poate printa o fotografie color, in format 10×15 pe hartie foto, in maxim 44 de secunde.

Canon Pixma E514 are la baza un sistem de printare hibrid si beneficiaza de tehnologia Canon FINE prin intermediul cartuselor speciale, cu capete de imprimare care asigura picaturi de cerneala de 2 picolitrii si rezolutii de pana la 4800 DPI.

Noua imprimanta se adreseaza cu precadere utilizatorilor carnici sau birourilor de mici dimensiuni si este livrata alaturi de un pachet software care include programele My Image Garden si Print Your Days, care permite utilizatorilor sa tipareasca direct de pe retelele de socializare (inclusiv Facebook) sau economisirea consumabilelor prin tiparirea a doua sau mai multe documente (pagini web) pe aceeasi pagina A4. Aplicatia My Image Garden permite gestionarea fotogafiilor, sortarea si optimizarea lor pentru tiparire, dar si recunoasterea persoanelor fotografiate si personalizarea printurilor.

Canon Pixma E514 va fi disponibila in Romania incepand cu luna Martie, la un pret ce urmeaza a fi anuntat.

Canon Pixma E514, caracteristici principale

  • Imprimanta multifuncţionala foto compacta
  • Consum de cerneala eficient
  • Imprimare de pana la 800 de pagini A4 alb-negru
  • Imprimare rapida a documentelor si fotografiilor  (8 pagini / minut alb-negru si 5 pagini color)
  • Ecran LCD multifunctional, color
  • Imprimare facila si rapida de pe internet
  • Pachet software ce include aplicatiile My Image Garden si Print Your Days
  • Imprimare direct din Facebook
Imprimanta foto Canon Pixma E514
Imprimanta foto Canon Pixma E514

1 COMENTARIU

  1. Nimic nou sub soare: seamana ca doua picaturi de apa cu MP 250, doar ca este neagra complet. Sper ca si pretul sa fie tot la fel de accesibil.

Lasă un răspuns