Fotografia Anului
Fotografia Anului

Au mai ramas mai putin de 3 saptamani in care va puteti inscrie la salonul national Fotografia Anului!

Aveti sansa sa castigati premii oferite de F64 care sustine si in acest an „Fotografia Anului” incurajand arta fotografica din Romania.

Salonul este deschis participarii tuturor fotografilor profesionisti sau amatori, din Romania si din strainatate, indiferent de apartenenta la AAFR sau alte organizatii. Juriul va aprecia fotografiile pentru noutate, creativitate, originalitate si valoare artistica. In urma jurizarii toate fotografiile inscrise in concurs vor fi facute publice pe site impreuna cu punctajul obtinut. Concurentii vor avea astfel ocazia sa vada cum au fost apreciate lucrarile lor de catre fotografi de renume precum: Radu Sigheti, Ara Ghemigian, Andrei Pandele, Csaba Balasi, Mihai Moiceanu si Sorin Onisor.

Va invitam sa va inscrieti fotografiile intr-una sau mai multe din cele 10 sectiuni ale salonului:

1. Portret

2. Nud

3. Natura

4. Peisaj

5. Fotojurnalism

6. Sport

7. Fine art

8. Fotografie de nunta

9. Fotografie de publicitate

10.Fotografie de moda si glamour

Titlul de „Fotografia anului” va fi acordat pentru cea mai buna fotografie inscrisa in concurs la fiecare categorie in parte.

Fotografiile premiate si nominalizate vor constitui expozitia concursului ce va fi vernisata pe data de 11 ianuarie 2011, la Muzeul de Arta Brasov cu ocazia Zilei Fotografiei in Romania.

Calendarul salonului, regulamentul, formularul de inscriere si toate informatiile referitoare la concurs le gasiti pe www.fotografiaanului.aafr.ro