iPhone 4S
iPhone 4S

Cu doar o zi inainte de startul conferintei WWDC din San Francisco, circula informatii noi despre viitoarea generatie de la .Potrivit celor mai noi zvonuri care au aparut pe siteurile de specialitate din SUA, iPhone 5 va include doua camere foto mai compacte decat modelul actual, dar rezolutia camerei foto principale va ramane tot 8 megapixeli, ca si cea de pe iPhone 4S.

Cei care obisnuiesc sa surprinda fotografii cu ajutoul telefonului mobil vor gasi utila noua diafragma maxima f/2.2 cu care va fi dotata noua camera a noului iPhone. Astfel, va fi imbunatatita capacitatea telefonului de a surprinde imagini in conditii de iluminare slaba si toti stim cati dintre voi folositi smartphone-ul pentru a surprinde instantanee in cluburi. 🙂  Totodata, zvonurile spun ca noul ecran Retina, in format 16:9, va avea rezolutie Full HD, iar acest lucru va insemna si o imbunatatire a camerei foto/video din partea frontala a telefonului, care sa tina pasul cu noua tehnologie din spatele afisajului.

Sunt chiar curios daca zvonurile de luna trecuta privind noile functii “multi-area exposure” si “multi-area focus“ se vor adeveri. Conform acestora, cele doua functionalitati noi pentru iPhone 5 permit alegerea a doua sau mai multe zone in care se va face expunerea si focalizarea, urmand ca aparatul sa surprinda mai multe cadre consecutiv, cu setari diferite, si sa le “combine” intr-o singura fotografie care sa fie corect expusa si cu toate elementele din cadru in zona de claritate.

Inca nu stim sigur daca noul iPhone 5 va fi lansat maine sau in zilele urmatoare la WWDC. Acum doi ani Steve Jobs a prezentat modelul iPhone 4 cu ocazia acestei conferinte, dar in 2011 s-a rezumat la a prezenta noile tehnologii Cloud, iPhone 4S fiind decalat pentru luna Octombrie. Asadar, ramane sa vedem in cursul zilelor urmatoare daca vom afla vesti oficiale despre noul iPhone 5 sau nu. Fanii Apple nu pot decat sa astepte, cu sufletul la gura.

Pana atunci insa, aici am gasit cea mai buna oferta daca vreti un iPhone 4S. 🙂

1 COMENTARIU

  1. Interesant,mi-ar placea una.Am o sugestie,faceti linkurile mai scurte pt Twitter,mereu trebuie sa tai din text.Stima si respect,succes

Leave a Reply