iPhone 4S
iPhone 4S

Cu doar o zi inainte de startul conferintei WWDC din San Francisco, circula informatii noi despre viitoarea generatie iPhone 5 de la Apple.Potrivit celor mai noi zvonuri care au aparut pe siteurile de specialitate din SUA, iPhone 5 va include doua camere foto mai compacte decat modelul actual, dar rezolutia camerei foto principale va ramane tot 8 megapixeli, ca si cea de pe iPhone 4S.

Cei care obisnuiesc sa surprinda fotografii cu ajutoul telefonului mobil vor gasi utila noua diafragma maxima f/2.2 cu care va fi dotata noua camera a noului iPhone. Astfel, va fi imbunatatita capacitatea telefonului de a surprinde imagini in conditii de iluminare slaba si toti stim cati dintre voi folositi smartphone-ul pentru a surprinde instantanee in cluburi. 🙂  Totodata, zvonurile spun ca noul ecran Retina, in format 16:9, va avea rezolutie Full HD, iar acest lucru va insemna si o imbunatatire a camerei foto/video din partea frontala a telefonului, care sa tina pasul cu noua tehnologie din spatele afisajului.

Sunt chiar curios daca zvonurile de luna trecuta privind noile functii “multi-area exposure” si “multi-area focus“ se vor adeveri. Conform acestora, cele doua functionalitati noi pentru iPhone 5 permit alegerea a doua sau mai multe zone in care se va face expunerea si focalizarea, urmand ca aparatul sa surprinda mai multe cadre consecutiv, cu setari diferite, si sa le “combine” intr-o singura fotografie care sa fie corect expusa si cu toate elementele din cadru in zona de claritate.

Inca nu stim sigur daca noul iPhone 5 va fi lansat maine sau in zilele urmatoare la WWDC. Acum doi ani Steve Jobs a prezentat modelul iPhone 4 cu ocazia acestei conferinte, dar in 2011 s-a rezumat la a prezenta noile tehnologii Cloud, iPhone 4S fiind decalat pentru luna Octombrie. Asadar, ramane sa vedem in cursul zilelor urmatoare daca vom afla vesti oficiale despre noul iPhone 5 sau nu. Fanii Apple nu pot decat sa astepte, cu sufletul la gura.

Pana atunci insa, aici am gasit cea mai buna oferta daca vreti un iPhone 4S. 🙂

1 COMENTARIU

  1. Interesant,mi-ar placea una.Am o sugestie,faceti linkurile mai scurte pt Twitter,mereu trebuie sa tai din text.Stima si respect,succes

Lasă un răspuns