CES 2015: Valul de telefoane, tablete si camere de actiune capabile sa filmeze la rezolutii mari, lansate in ultima perioada, a determinat producatorii de carduri sa lanseze accesorii compatibile cu acestea. Este si cazul Kingston, care a lansat astazi cardul MicroSD UHS-i capabil sa inregistreze cu viteze de pana la 80MB/s, fiind ideal pentru utilizarea intr-un dispozitiv mobil pentru filmari 4K.

Kingston MicroSD UHS-i
Kingston MicroSD UHS-i

Cardul Kingston microSD HC UHS-I are o capacitate de 16/32 sau 64GB, in functie de varianta si ofera viteze de citire de pana la 90MB/s si maxim 80MB/s la scriere. Este rezistent la socuri, praf, apa si inghet, asadar poate fi folosit in medii diverse, inclusiv pe partia de ski, la temperaturi extreme, de pana la -25 de grade. Vine cu adaptor SD standard, deci poate fi utilizat cu succes si in aparate foto sau camere video cu slot SD, dar el a fost proiectat pentru a fi utilizat in special cu camerele de actiune, smartphone-urile si tabletele de generatie noua, capabile sa inregistreze secvente video la rezolutie 4K.

Performanta noilor carduri permite entuziastilor si pasionatilor de sporturi si aventura sa inregistreze secvente video la calitate Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D si 4K folosind dispozitive de mici dimensiuni precum smartphone-urile sau camerele video pentru acțiune. In plus, redarea secventelor video cu rezoluții de pana la 4K se realizeza in mod fluent, iar transferul fisierelor video se poate realiza mult mai rapid datorita cititoarelor de card USB 3.0 precum Kingston MobileLite G4.

Cardul Kingston MicroSD UHS-i cu adaptor SD
Cardul Kingston MicroSD UHS-i cu adaptor SD

 

Leave a Reply