Nu va speriati, nu a inceput razboiul. Obiectivele „bebelus” sunt mult prea „pacifiste” pentru a declara razboi obiectivelor conventionale, dar sunt suficient de indraznete pentru a se adapta din mers noutatilor de pe piata foto-video. Astfel, Lensbaby USA a anuntat ca au pregatit o gama speciala de obiective Lensbaby care sunt compatibile cu montura Micro 4/3 si Sony NEX, adica dedicate fotografilor creativi care utilizeaza sisteme mirrorless.

Eu am considerat tot timpul obiectivele Lensbaby ca fiind dedicate fotografiei de strada. Compatibilitatea lor cu aparatele foto mirrorless nu face decat sa ma bucure, deoarece dimensiunile compacte ale aparatelor mirrorless le recomanda pentru fotografia de strada sau pentru instantanee atunci cand nu vrei sa iesi prea mult in evidenta ca fotograf.

La inceput va fi disponibil doar modelul Lensbaby Composer Pro cu Double-Glass Optic. Detalii despre sistemul Lensbaby puteti citi aici si le puteti vedea „in actiune” aici.

Lensbaby Composer Pro
Lensbaby Composer Pro
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorInstagram pentru Android
Articolul urmatorFotografie astronomica cu noul Canon 60Da
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns