Cea mai populara aplicatie foto de pe iOS, Instagram, este acum disponibila si pentru utilizatorii sistemului de operare Android. Aplicatia are aceleasi functionalitati si efecte ce pot fi aplicate fotografiilor ca si in varianta pentru iPhone, dar interfata este construita dupa specificul sistemului de operare Android, asa cum era de asteptat. Desi cateva dintre efecte nu pot fi inca utilizate (tilt& shift, blur etc), acestea vor fi disponibile in scurt timp cu odata cu primul update. Aplicatia de poate descarca din Google Play.

Instagram pentru Android nu e compatibil cu toate dispozitivele, dar in viitorul apropiat lista gadgeturilor suportate va fi actualizata constant. Verificati compatibilitatea cu smartphone-ul vostru!

Abia astept sa o incerc pe HTC Evo 3D 🙂

Instagram pentru Android
Instagram pentru Android

Via Petapixel.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorLa drum alaturi de Sony A77
Articolul urmatorLensbaby ataca piata mirrorless
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

4 COMENTARII

    • Probabil sunt cunoscute, daca au anuntat deja ca se pregateste un update. Oricum in domeniul asta (in software in general), oricand e loc si de mai bine

  1. Ce sa zic… am incercat toate aplicatiile de acest gen
    Istagramul ar fi de nota 20 daca nu te.ar obliga sa faci Crop la postarea imaginilor…in rest am zis are tot ce ii trebuie dar prin chestia cu cropul m.a facut sa renunt deocamdata la ea.
    Am ramas inca pe vechea LightBox care e asemanatoare 100% cu Istagram numai ca nu te obliga sa faci crop
    Penrtu Istagram asteptam un Upgrade!

Lasă un răspuns