Va mai amintiti de Lytro? Camera foto care promitea sa inregistreze acum o poza si sa va permita alegerea punctului de focus mai tarziu, pe computer? Acum cateva ore cei de la Lytro au prezentat primul model functional, care poate fi deja pre-comandat pentru cei care nu mai au rabdare. Primele livrari se vor face in 2012.

Aceasta este:

Lytro
Lytro

Am scris aici, pe larg, despre conceptul Lytro si ce promite sa faca. Acum vedem pentru prima data si cum va arata aparatul de fotografiat.

Vor exista doua modele, unul cu memorie interna de 8GB si altul de 16GB. Nu are slot de card, nu are controale dificile ci doar un buton „declansator” (daca il putem numi asa). Este un gadget in adevaratul sens al cuvantului.. un breloc care face poze. 🙂 Pretul va fi de aprox. 399 de dolari pentru varianta de 8GB.

Va asteptati la un astfel de model? Ce credeti, e de viitor ? E un „gadget” pe care l-ati cumpara?

Lytro
Lytro

Via Petapixel

4 COMENTARII

  1. Este un gadget interesant, dar eu unul nu l-as cumpara. Cred ca singurul sau scop este de a face loc altor inventii de acest gen sau care vor veni in completarea lui. Cu siguranta exista entuziasti de gadgeturi care vor face ceva vanzare, dar nu cred ca are viitor in forma actuala. Ca utilitate sunt sigur ca isi poate gasi loc in trusa unui paparazii sau detectiv.

Lasă un răspuns