Manfrotto Bravo
Manfrotto Bravo

Desi brandul Manfrotto nu il asociez imediat cu gentile si rucsacele foto, ma deplasez zilnic cu o geanta Manfrotto Bella VI care s-a dovedit, in timp, extrem de incapatoare si versatila, chiar daca la prima vedere mi s-a parut un model simplu. Despre Manfrotto Bella puteti citi in review-ul de aici, iar astazi vorbim despre noua linie de produse Manfrotto Bravo. De la Bella facem trecerea oarecum fireasca spre Bravo, un rucsac foto multifunctional.

Daca pana acum vorbeam de rucsace foto dedicate, care erau prevazute cu un anumit compartiment (restrans) pentru lucrurile necesare in activitatile zilnice, Manfrotto Bravo este exact opusul: este un rucsac destinat utilizarii de zi cu zi, care contine si un modul pentru aparatul foto, un insert special care poate acomoda un aparat DSLR. Mai mult, insertul este detasabil, putand fi utilizat doar atunci cand este necesara deplasarea alaturi de un DSLR.

Manfrotto Bravo pare a fi conceput pentru utilizatorul modern, care este pasionat de fotografie, dar care are nevoie de mai mult decat un rucsac foto dedicat. Manfrotto Bravo poate fi utilizat ca rucsac obisnuit, pentru activitatile de zi cu zi, iar atunci cand este necesar poate fi atasat modulul foto ce permite depozitarea in conditii de maxima siguranta a unui aparat DSLR cu obiectiv. Bravo este un rucsac foto stilat, conceput dintr-un material rezistent si impermeabil, care asigura protectie sporita echipamentului fiind totodata un rucsac stilat, cu un design modern, care nu aminteste de rucsacele standard foto. Poate fi utilizat cu succes la scoala, la facultate sau la birou, avand tot timpul la indemana si aparatul foto DSLR, pe langa laptop, carti, documente, caiete, dosare si accesorii, intr-un mod organizat, care ofera siguranta deplina echipamentului foto. Materialul exterior este un nylon impermeabil, iar spatele rucsacului este realizat din materiale care previn transpiratia si permit aerisirea spatelui.

Manfrotto Bravo se gaseste deja in Romania la pretul de 330 de lei.

Manfrotto Bravo
Manfrotto Bravo
Manfrotto Bravo
Manfrotto Bravo
Manfrotto Bravo
Manfrotto Bravo

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns