Este cunoscut faptul ca tot mai multi pasionati de fotografie recurg adesea la utilizarea unui smartphone pentru fotografii rapide de vacanta sau la o iesire cu prietenii pentru a surprinde instantanee interesante. In prezent evolutia tehnologica a acestor tipuri de telefoane permite posesorilor sai realizarea unor fotografii sau a unor filmari destul de reusite. Pornind de la succesul inregistrat la nivel mondial cu accesoriile KLYP dedicate iPhone, Manfrotto a dezvoltat recent KLYPAPP – prima aplicatie pentru fotografii si filmari reusite cu iPhone, disponibila gratuit pentru descarcare direct de pe iTunes.

Manfrotto KLYPAPP
Manfrotto KLYPAPP

KLYPAPP este prima aplicatie de tipul hands-free photo capture dezvoltata de Manfrotto,  care amplifica beneficiile fotografierii sau filmarii cu iPhone.

Aplicatia este deosebit de utila pentru posesorii de iPhone, deoarece pe langa posibilitatea declansarii cu intarziere a camerei din dotare a acestui smartphone,  aplicatia ofera posibilitatea de a efectua diferite setari si editari pentru realizarea si imbunatatirea fotografiilor precum si transmiterea imediata a lor in retele sociale.

Despre aplicatie si cum puteti beneficia la maxim de beneficiile unui iPhone in realizarea fotografiilor, mai multe detalii: aici.

Manfrotto KLYP
Manfrotto KLYP

Lasă un răspuns