Manfrotto Pixi Evo
Manfrotto Pixi Evo

Manfrotto a lansat noul mini-trepied Pixi Evo. Micul si portabilul Pixi se intoarce acum intr-o noua versiune, fiind capabil sa sustina aparate foto DSLR cu obiective de pana la 2.5kg, excentric axului, in deplina siguranta.

Cu picioare din aluminiu, formate din doua sectiuni, care se extind mai mult pentru stabilitate sporita (principala noutate fata de generatia anterioara), noul Pixi Evo poate fi utilizat cu succes pentru o multime de aplicatii: fotografie macro, auto-portrete, landscape etc. Poate sustine cu usurinta un DSLR, un mirrorless sau un compact si … de ce nu, un smartphone (dupa cum am aratat aici), avand avantajul dimensiunilor si greutatii reduse: poate incape chiar si in buzunarul interior de la o haina. Pixi Evo are doar 23cm atunci cand este strans si poate sustine aparatul foto la o inaltime de maxim 19cm, dar poate fi folosit si pentru fotografii macro, de la o inaltime minima doar de 6cm fata de sol!

Manfrotto PIXI EVO are picioare rabatabile, cu trei pozitii fixe si un sistem de prindere cu cap tip bila, care permite inclusiv fotografierea in modul portret (rabatarea aparatului la 90°). Sistemul de blocare a capului tip bila a ramas acelasi, cu push-button, dar Manfrotto afirma ca prinderea este acum mai ferma, sistemul fiind imbunatatit pentru a suporta plusul de greutate al aparatelor DSLR.

Pixi Evo se gaseste in Romania la Photosetup, pretul de 184 de lei.

Manfrotto Pixi Evo
Manfrotto Pixi Evo

Lasă un răspuns