Manfrotto Q2 cap trepied 3-way pliabil
Manfrotto Q2 cap trepied 3-way pliabil

Manfrotto a lansat recent un nou cap de trepied destinat utilizatorilor entuziasti. Este vorba despre modelul Manfrotto Q2 ( MH293D3-Q2 ) care se evidentiaza in primul rand prin sistemul pliabil care permite strangerea manerelor pe perioada transportului. Astfel, trepiedul devine mai compact si mai usor de transportat (in husa sau prins pe rucsacul foto).

Capul de trepied este construit dintr-un polimer de inalta calitate denumit de producatori ADAPTO, are o greutate redusa dar este in acelasi timp foarte rezistent. In plus, pentru ajustarea pozitiei camerei capul Manfrotto MH293D3-Q2 este prevazut cu trei bule de nivel (cate una pentru fiecare axa). Astfel, noul cap de trepied Manfrotto Q2 reuseste sa imbine calitatea unui produs destinat fotografiilor profesionisti, cu usurinta in utilizare pe care si-o doresc fotografii entuziasti.

Capul Manfrotto Q2 este compatibil in mod special cu seria de trepiede Manfrotto 290 si poate sustine un DSLR cu obiectiv si accesorii avand o greutate totala de maxim 4KG.

Noul cap de trepied se gaseste deja in cateva kit-uri complete, formate din trepiede de aluminiu sau carbon din seria 290 sau poate fi achizitionat separat (fara picioarele de trepied). Pentru detalii si pret vizitati pagina Photosetup.

Manfrotto Q2 cap trepied 3-way
Manfrotto Q2 cap trepied 3-way

 

3 COMENTARII

Lasă un răspuns