Nikon S800
Nikon S800

Nikon a lansat astazi primul aparat foto cu sistem de operare Android din oferta sa. Asa cum anticipam acum cateva zile, mult-asteptatul model Nikon S800C ruleaza Android 2.3 si face parte din categoria compactelor „ambitioase”, fiind incepand de acum primul (si deocamdata singurul) model care poate rula acest sistem de operare de la Nikon.

Intr-o perioada in care se vorbeste tot mai mult despre fotografiile facute cu telefonul mobil, despre declinul compactelor si tranzitia utilizatorilor de la compacte la smartphones, Nikon S800c aduce tot ce e mai bun din ambele lumi: flexibilitatea cu care sunt obisnuiti utilizatorii sistemului de operare Android dar si un senzor foto decent si un zoom optic pe care nici un telefon mobil actual nu il ofera.

Fanii sistemului de operare Android vor gasi la Nikon S800c toate functiile cu care s-au obisnuit: conectivitate wireless, posibilitatea de a descarca si rula aplicatii din Google Play, posibilitatea de a edita fotografiile direct din aparat si chiar si o tastatura virtuala pentru a facilita distribuirea imaginilor pe retelele sociale, direct din aparatul foto.

Nikon S800c se anunta a fi un aparat foarte interesant. Are zoom optic 10x, senzor CMOS de 16 megapixeli (cu iluminare din spate), conexiune Wi-Fi (cu suport pentru WPS2.0) si ecran LCD de 3,5 inch cu senzori tactili (touch-screen).

Astazi sper sa pot testa noul Nikon S800c, asa ca urmariti acest articol pentru updateuri, imagini, poze, informatii si alte „picanterii” despre noul aparat. Totodata, urmariti si pagina de pe Facebook pentru ultimele informatii.

Nikon S800
Nikon S800
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNikon P7700
Articolul urmatorPrimele impresii despre Nikon P7700, S800c si S01
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns