Iata castigatorii concursului foto ASUS #MyZenPet dar si selectia mea de la jurizare. Am facut si de aceasta data parte din juriu, impreuna cu Vlad Eftenie, Bogdan Petre si Radu Dumitru si ne-am asumat dificilul task de a alege cele mai reusite fotografii cu animale de companie din peste 600 de fotogafii inscrise in concurs.

Nu e usor sa faci fotografii reusite cu animale nici cu un aparat foto profesional, nici cu un smartphone.

Asadar, tema a fost pe atat de facila, la prima vedere, pe atat de dificila. Intr-un final, castigatori sunt trei:

Locul 1

Locul 2

Locul 3

Dar, pentru ca acesti 3 castigatori au fost alesi prin reuniunea alegerilor membrilor juriului, iata si selectia mea, cu cele mai reusite trei imagini din concurs:

Foto: Mihai Stanciu
Foto: Mihai Stanciu
Foto: Aron Daniel Ciucu
Foto: Aron Daniel Ciucu

Premiile concursului de fotografie #MyZenPet au fost urmatoarele:

  • Locul #1: un telefon ASUS ZenFone 5
  • Locul #2: un telefon ASUS ZenFone 5 Lite
  • Locul #3: un telefon ASUS ZenFone Max Plus (M1)
  • 7 mentiuni: cate o baterie externa ZenPower Ultra
  • 20 premii speciale pe Facebook: cate o baterie externa ZenPower

Despre premii:

ASUS ZenFone 5 ZE620KL ZenFone 5 este un smartphone care pune accentul pe fotografie. Este, totodata, primul smartphone disponibil la nivel global echipat cu platforma mobila Qualcomm Snapdragon 636, ce ofera un raspuns fluid, performante optimizate si care pune accentul pe AI (Artificial Inteligence) pentru a gestiona taskurile de zi cu zi. ZenFone 5 are un sistem inteligent de camere duale ce se adapteaza si invata, captand fotografii perfecte de fiecare data.

ASUS ZenFone 5 Lite ZC600KL este alegerea perfecta pentru iubitorii de fotografie care vor sa iasa in evidenta. Telefonul are o camera foto principala de inalta rezolutie – 20MP in fata, 16MP in spate – si pentru prima data, cate o camera secundara cu unghi larg de 120°, atat pe spate, cat si pe fata. Asta inseamna fotografii cu unghi de cuprindere mare, de la peisaje si panorame impresionante si pana la selfi-uri in care incap toti prietenii. 

ASUS ZenFone Max Plus (M1) este un smartphone al carui punct forte este autonomia. Da, ati citit bine: ZenFone Max Plus are un acumulator de 5000mAh si se lauda cu o autonomie ce depaseste 2 zile de functionare. Perfect pentru aventuri lungi, fara acces la curent, la munte sau la mare.

ASUS ZenFone 5
ASUS ZenFone 5