Canon EF TC 2.0 III
Canon EF TC 2.0 III

Canon a actualizat astazi gama proprie de teleconvertoare, cu noile versiuni ale modelelor EF Extender 1.4x si EF Extender 2.0x.

Ambele modele ofera acum o constructie optica noua si un tratament al lentilelor ce asigura o calitate mai buna a imaginii si o acuratete mai mare a sistemului auto-focus, decat in cazul modelelor precedente.

Canon Extender EF 2x III are o structura optica in 9 elemente (in 5 grupuri) iar Extender EF 1.4x III este compus din 7 elemente in 3 grupuri.

Ambele modele sunt rezistente la interperii, apa si praf.

Canon TC 1.4x III si TC 2.0X III sunt proiectate pentru a fi perfect compatibile cu toata gama de lentile profesionale Canon, inclusiv cu noile modele lansate tot astazi. O noua pozitionare a butonului de deculpare a obiectivului ajuta fotografii sa monteze/demonteze teleconvertorul mai rapid si mai usor, micsorand timpul in care aparatul si obiectivele sunt expuse interperiilor.

Canon EF TC 1.4 III
Canon EF TC 1.4 III

Noile teleconvertoare sunt destinate atat fotografilor profesionisti dar si amatorilor-pretentiosi aflati in cautarea unor imagini de calitate.

Teleconvertorul Canon Extender EF 1.4x III cantareste 225 de grame iar Canon Extender EF 2x III are o greutate de 325g. Ambele vor fi livrate cu husa de protectie. Pretul esitmativ este de aprox. 350 Euro.

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNoul Canon 60D!
Articolul urmatorSase obiective noi de la Canon
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns