Foto4All Ianuarie-Februarie 2014
Foto4All Ianuarie-Februarie 2014

Semne bune anul are: numarul pe ianuarie-februarie al revistei online de fotografie FOTO4all.ro poate fi descarcat gratuit.

Ce gasiti in interior? Interviuri cu Alain Laboile (Fr), Cristian Bassa (Ro) si Gina Buliga(Ro). Un proiect interesant, semnat de Petros Koublis (Gr). Recomandari de carte, expozitii din tara si din strainatate, o calatorie la Florenta-alaturi de Dan Mirica, sfaturi si multe altele. Nu ratati nici articolul de final, semnat de Guy Tal!

Pentru a descarca cel mai recent numar al revistei trebuie sa apasati ADD TO CART,  VIEW CART, apoi introduceti numele /emailul si click pe SAVE & DOWNLOAD.

„Sincer, nu vreau sa dau o definitie de tipul celor din dictionar pentru fotografie.  Nu o stiu si nu cred ca exista. Intr-adevar – fotografia este un mod de viata: o viata fericita, o viata zbuciumata sau poate o viata pe cai mai intunecate. Daca oricare dintre noi ar sti ce urmeaza, nu ar mai fi nicio distratie sau motivatie in a te trezi din nou in fiecare dimineata. Asa cum am mai afirmat, pentru mine fotografia inseamna a descoperi frumusetea in tot ceea ce ne inconjoara, incercand sa o arat tuturor prin proprii ochi. Se spune ca totul a fost deja facut in fotografie. Cum poate fi asa daca fiecare dintre noi este unic?” (Cristian Bassa)

Cuprins Foto4All Ianuarie
Cuprins Foto4All Ianuarie
Foto4All
Foto4All
Foto4All
Foto4All

Lasă un răspuns