Panasonic lanseaza Lumix Club pentru posesorii de camere foto Lumix, pasionati de retelele sociale si site-urile de photo sharing, odata cu anuntarea modelului LUMIX DMC-FX90, camera foto echipata cu noua functie de conectare prin WiFi.

Serviciul ofera posibilitatea postarii de imagini online realizate cu noua camera DMC-FX90 fara a fi nevoie ca utilizatorul sa se preocupe cu configurari complicate pentru accesarea Internetului sau postarea fotografiilor ori filmelor. Panasonic va extinde acest serviciu pe viitor pentru a îmbunatati conexiunea cu alte retele sociale si site-uri de photo sharing.

De exemplu, Panasonic intentioneaza sa creeze comunitati unde utilizatorii sa învete cum pot folosi optim camerele LUMIX pentru a obtine imagini spectaculoase în calatorii sau fotografii deosebite cu diverse subiecte (mâncare, animale de companie etc). LUMIX CLUB va fi folosit si pentru a anunta prezenta pe piata a noilor echipamente compatibile cu acest serviciu, noi regiuni în care acesta poate fi accesat, limbile în care poate fi utilizat si alte elemente specifice.

Panasonic lanseaza serviciul de photo sharing LUMIX CLUB
Panasonic lanseaza serviciul de photo sharing LUMIX CLUB

Comments are closed.