Perfect Effects 8
Perfect Effects 8

Compania onOne Software ofera gratuit suita de editare foto Perfect Effects 8 pentru download. Programul este disponibil atat pentru Windows cat si pentru Mac si poate fi descarcat gratuit de pe siteul producatorului, licenta fiind valabila pentru a instala aplicatia pe doua calculatoare.

Perfect Effects 8 functioneaza atat ca program de editare stand-alone dar si ca plugin pentru Adobe Photoshop sau Lightroom, la instalare detectand automat daca aceste programe se gasesc pe calculator pentru a se integra ca plugin. Programul ofera o suita intreaga de filtre si efecte speciale care pot fi aplicate fotografiilor (JPEG, RAW sau PSD). Fiecare filtru are un set de parametrii care pot fi ajustati dupa bunul plac si, in plus, se pot „suprapune” mai multe efecte simultan, gratie sistemului de layere integrat. Sunt disponibile peste 100 de filtre si efecte, inclusiv vintage, alb-negru, HDR, cross-proces dar si diferite modele de rame sau efecte de blur selectiv.

Perfect Effects 8 poate fi descarcat gratuit de aici.

VEZI SI: 25 de programe foto alternative la Photoshop si Lightroom

Iata cateva exemple de filtre si efecte speciale pe care le-am aplicat cu Perfect Effects 8 in cateva minute:

Perfect Effects 8
Perfect Effects 8
Perfect Effects 8
Perfect Effects 8
Perfect Effects 8
Perfect Effects 8

 

4 COMENTARII

  1. Atentie la urmatorul amanunt, care din pacate nu e specificat: aplicatia aceasta nu functioneaza (nu poate fi instalata) pe sitemele de operare de tip Windows 32bit.

    • Pe siteul de descarcare scrie clar ca trebuie sistem de operare pe 64 de biti „Requires 8GB of RAM and a 64- bit operating system, Windows 7 or higher, or Mac OS X 10.7 or higher”

      si oricum de ce mai folositi sisteme de operare pe 32 de biti ? va place sa fiti limitati la 3GB RAM si altele ? si va si trebuie 8GB de RAM ca sa folositi programul.

Lasă un răspuns