Bufnita KATTLUGGA
Bufnita KATTLUGGA

In ultimele opt zile, cei care m-ati urmarit pe Facebook, Instagram, Flickr sau Twitter (sau pe tag-ul #ajutordepoveste) ati putut vedea o serie de imagini si intamplari care au avut ca subiect povestea a doua jucarii simpatice de plus: bufnitele KATTUGGLA de la IKEA Romania. Multi dintre voi m-ati intrebat chiar pe Facebook, fiind curiosi despre ce este vorba. Acum a sosit momentul sa aflati intreaga poveste!

Bufnitele KATTUGGLA fac parte din noua serie de jucarii de plus pe care le gasiti la IKEA, in aceasta iarna. Ele sunt personajele unei povesti in toata regula: cu printi, printese si personaje magice de basm. Ele s-au transpus in realitate, pentru a ne atrage atentia asupra unui aspect important: multi copii nu au acces la educatie, asa cum ar trebui. Pentru asta, misiunea lor este sa transmita urmatorul mesaj: iarna aceasta (pana pe 3 Ianuarie), pentru orice jucarie de plus cumparata de la IKEA Romania, Fundatia IKEA doneaza cate un euro programelor educationale ale UNICEF Romania si Salvati Copii Romania. Nu este mult, dar fiecare gest conteaza, fiecare jucarie de plus poate aduce un zambet pe fata unui copil care chiar are nevoie de asta.

Asadar, timp de 8 zile, doua personaje de poveste magice au fost alaturi de mine pentru a fi mesagerul lor. Acum stiti si voi despre ce este vorba si, mai mult decat atat, stiti si voi cum puteti fi un adevarat „ajutor” in povestea copiilor care au nevoie de sprijin. Acum nu imi mai ramane decat sa va multumesc celor care ati urmarit seria de imagini pe care am realizat-o saptamana aceasta si sa va sugerez ca anul acesta, printre cadourile de Sarbatori pe care le faceti celor dragi, sa includeti pe lista si jucariile de plus IKEA. Veti aduce de doua ori mai multe zambete… !

Toate personajele de poveste le gasiti pe siteul IKEA, aici. Mai nou ele pot fi comandate si online, cu livrare in toata tara. Detalii despre campania IKEA gasiti aici.

Iata mai jos un rezumat al celor 8 zile „de poveste”, pe care le-am petrecut in compania celor doua bufnite simpatice:

Ziua 1

Aventura noastra a inceput cu un tur de noapte al Bucurestiului!

Ziua 1: Aventura noastra a inceput cu un tur de noapte al Bucurestiului
Ziua 1

Ziua 2

Bufnita KATTUGGLA ne spune povestea ei si mesajul pe care il transmite tuturor (si pe care acum il stiti si voi)

Ziua 2: Bufnita KATTLUGGA ne spune povestea ei si mesajul pe care il transmite tuturor (si pe care acum il stiti si voi)
Ziua 2

Ziua 3

Bufnita KATTUGGLA deja isi face noi prieteni prin oras… pe masura ei! 🙂

Ziua 3: Bufnita KATTLUGGA deja isi face noi prieteni prin oras... pe masura ei! :)
Ziua 3

Ziua 4

Impreuna cu bufnitele am vizitat o scoala, pentru a vedea cum invata copiii din Romania

Ziua 4: Impreuna cu bufnitele am vizitat o scoala, pentru a vedea cum invata copii din Romania
Ziua 4

Ziua 5

Ca doi copii cuminti, bufnitele KATTUGGLA isi asteapta cadourile. Pentru asta au facut deja si bradul, dar n-au prea inteles ele de ce sunt doi „mosi” si cine vine in seara zilei de 5 Decembrie. 🙂

Ziua 5
Ziua 5

Ziua 6

O zi prea mohorata ca sa facem altceva decat sa stam sa citim.

Ziua 6
Ziua 6

Dar, inainte de a merge la culcare, Bufnita KATTUGGLA ne reaminteste ca si noi putem fi de ajutor pentru educatia copiilor, dupa cum v-am spus si voua, acum…

Ziua 6 bis
Ziua 6 bis

Ziua 7

Astazi am facut ordine in instalatiile vechi de pom. Sau, puteti spune ca ne-am jucat de-a „invadatorii spatiali”. Oricum ati spune, a iesit o MARE incurcatura… :))

Ziua 7
Ziua 7

Ziua 8

Aventura se incheie aici, iar acum a venit momentul sa ne luam ramas bun de la cele doua bufnite simpatice.

Asadar, inainte ca ele sa se intoarca in lumea povestilor, au tinut sa imi reaminteasca „misiunea” lor: Pana pe 3 Ianuarie aveti timp sa cumparati jucarii de plus de la IKEA. Orice jucarie, orice marime si din orice serie. Pentru fiecare jucarie achizitionata, Fundatia IKEA va dona cate 1 Euro pentru programele educationale ale UNICEF Romania si ale fundatiei Salvati Copii Romania.

Acum, in apropierea Sarbatorilor de Iarna, poate ca a sosit momentul sa devenim si noi „ajutor de poveste” si sa facem mai frumoasa „povestea” copiilor care au nevoie de noi…!

Ziua 8, ziua cand ne spunem "La Revedere!"
Ziua 8, ziua cand ne spunem „La Revedere!”

2 COMENTARII

  1. Salut Calin, o mica corectie la articolul tau: numele bufnitei este KATTUGGLA ;). Din cate vad se pare ca tu si bufnitele ati avut parte de 8 zile pline de aventuri :D.

Lasă un răspuns