Daca saptamana trecuta va spuneam despre noul parteneriat Leica – Huawei, iata ca au aparut si cateva imagini ‘pe surse’ cu primul telefon al asiaticilor care va include tehnologie Leica.

Este vorba despre Huawei P9, viitorul flagship al companiei chineze, care va integra nu una ci doua camere principale, ambele cu sistem optic Leica. Se pare ca acesta este trendul pentru anul 2016 in materie de camere foto integrate in smartphones, zvonurile care circula pe internet anuntand si alti producatori care vor adopta aceasta varianta tehnica. Asadar, parteneriatul dintre Leica si Huawei se concretizeaza, cel putin deocamda, cu primul lansat – Huawei P9 – a carui optica va fi produsa de nemti. Nu stim inca cine produce senzorul CMOS al aparatului, deoarece e clar ca nu doar optica formeaza o camera foto.

Asadar, iata primele imagini cu camera lui Huawei P9, cu optica Leica:

Huawei P9 cu camera Leica
Huawei P9 cu camera Leica

Huawei P9 va fi prezentat oficial in aceasta primavara si, conform celor de la VentureBeat, care au facut rost si de imaginile de mai jos, va avea un ecran Full HD de 5.2 inch, un procesor Kirin 950 Mali-T880 de ultima generatie si 3GB RAM si va fi comercializat in variante de 32, 64 si 128GB cu acumulator de 3900mAh. Se pare ca va exista si o varianta premium, cu procesor Kirin 955 si 4GB RAM.

Huawei P9 cu camera Leica
Huawei P9 cu camera Leica

Via: Petapixel.

1 COMENTARIU

  1. Astept si pretul, care daca va fi mare atunci interesul pentru P9 va fi sensibil diminuat, avind in vedere concurenta celorlalte smartphone-uri din aceeasi gama.

Comments are closed.