Vara a adus o gramada de surprize pe piata aparatelor foto! Sa descoperim impreuna cele mai noi promotii si oferte ale camerelor foto compacte si bridge Canon, Nikon, Olympus si Kodak:

Nikon Coolpix L110 cu geanta Nikon, card SD 4GB, incarcator si 4 acumulatori

Nikon L110 + geanta + card + acumulatori si incarcator
Nikon L110 + geanta + card + acumulatori si incarcator

Nikon L110 este un aparat foto compact, polivalent, performant si care va ofera intreaga libertate de expresie in fotografie! Puteti alege intre a fotografia sau a filma folosind functia de inregistrare HD disponibila! Aparatul foloseste toata puterea de calcul a procesorului rapid pentru a inregistra filme in format HD de inalta calitate, cu sunet stereo!

Orice ati dori sa fotografiati, Nikon L110 este aici pentru voi! Libertatea absoluta oferita de obiectivul cu zoom mare de 15X va permite sa captati cu usurinta imagini de calitate, atat cu unghiuri largi cat si telefotografii.

Beneficiand de un mod automat inteligent, aparatul optimizeaza automat toate setarile si se adapteaza fiecarei situatii fotografice in parte pentru ca voi sa obtineti imagini de calitate de fiecare data!

Oferta curenta vine si cu o multime de cadouri: un card SD marca Nikon de 4GB, o geanta foto pentru aparatul tau si un set de acumulatori si incarcatorul pentru ei! Ce mai astepti?!

Canon PowerShot SX20 IS

Canon SX20 IS
Canon SX20 IS

Canon Powershot SX 20 IS este o camera foto din clasa bridge, estrem de versatila si cu o multime de functionalitati si optiuni. Astfel, beneficiand de un senzor de 12 Mpx si un zoom optic de 20X cu stabilizare de imagine integrata, aveti la dispozitie un intreg „arsenal” foto intr-un aparat de dimensiuni reduse, numai bun pentru vacanta!

Dintre specificatiile tehnice putem aminti:

• Un senzor CCD cu rezolutie de 12.1 MPx
• Zoom optic 20x cu stabilizare de imagine
• LCD generos cu diagonala de 2.5″, rotativ si rabatabil
• Moduri de fotografiere automate si manuale
• Sistem autofocus rapid si precis cu tehnologie de detectare a fetei si motor USM
• Filmare cu sunet stereo in mod HD 720p 1280×720 30fps
• Sensiblitate ISO pana la 1600
• Mod de fotografiere super Macro 1cm

Olympus SP-800UZ

Olympus SP-800
Olympus SP-800

Doresti sa fotografiezi? Sau mai bine sa inregistrezi un film in format HD? Vrei un aparat foto sau o camera video performanta? Daca nu reusesti sa te hotarasti, afla ca acum le poti avea pe ambele intr-un singur „pachet”: camera foto compacta Olympus SP-800 UZ!

Beneficiand din plin de performantele senzorului de 14 mega pixeli si de functia de inregistrare video FULL HD, noul Olympus SP-800 poate fi aparatul ideal pentru vacanta ta! De ce sa alegi doar un aparat foto sau doar o camera video performanta cand le poti avea pe ambele?

Stabilizarea duala a imaginii si fotografierea de mare viteza va ofera posibilitati de expresie nelimitate iar noul soft permite etichetarea fara nici un efort a fotografiilor pentru a va pune in ordine imaginile direct din aparat! Modul iAuto identifica scenele pe care vreti sa le fotografiati ajustand automat parametrii camerei in locul vostru pentru ca voi sa obtineti imagini de calitate de fiecare data!

Varietatea mare a caracteristicilor oferite de acest aparat foto performant il recomanda ca un model de top in clasa aparatelor foto compacte. Mai mult decat atat, promotia curenta si pretul scazut ofera acestui aparat un raport calitate / pret imbatabil!

Kodak EasyShare Z980 HD + set acum.Kodak 2100 mAh + incarcator

Kodak Easy Share z980
Kodak Easy Share z980

Kodak Z980 este o camera foto compacta ce tinde spre a fi un aparat profesional! Noul concept de camera foto bridge ofera posibilitatea atasarii unui grip vertical pentru o mai buna stabilitate, o prindere in mana mai sigura si mai comoda, plus posibilitatea de a declansa in mod portret! Pe langa aceasta inovatie, Kodak Z980 mai vine cu o multitudine de dotari si functii de top, menite pentru a satisface orice utilizator pretentios. V-am spus de obiectivul impresionant cu zoom optic de 24x? Dar de functia de filmare HD?

Dintre specificatiile tehnice putem aminti:

• Senzor CCD cu o rezolutie de 12 MPx
• Obiectiv cu un zoom impresionant de 24x si unghi mare de cuprindere (wide – 26mm), cu stabilizare de imagine
• Un LCD clar si generos, de 3″
• Inregistrare video cu sunet, in format HD
• Patina pentru Flash extern
• Tehnologie Smart Capture care analizeaza scena si ajusteaza setarile camerei in timp real pentru a oferi calitate in orice conditii.
• Posibilitatea de a ajusta si prelucra din camera cadrele.

Lasă un răspuns