Compania Panasonic a prezentat zilele acestea, in cadrul targului international IFA 2011 de la Berlin, prototipul camerei foto denumita „Lumix Twin-Lens 3D”, primul aparat foto de la Panasonic care este dotat cu doua obiective pentru inregistrarea simultana a cadrelor in vederea realizarii fotografiilor 3D. Camera are si capacitatea de a filma clipuri video 3D HD, usor de vizionat pe orice televizor Panasonic VIERA 3D.

Panasonic Lumix 3D Twin-Lens
Panasonic Lumix 3D Twin-Lens

Camera a fost expusa la standul Panasonic din cadrul expozitiei IFA 2011 de la Berlin. Conform declaratilor oficialilor companiei japoneze, noul aparat foto va fi comercializat, cel mai devreme, in iarna acestui an.

Modelul este foarte interesant din punct de vedere al conceptului si, cu siguranta, va exista o anumita piata pentru asa ceva. Sa ne reamintim de modelul asemanator de la Fuji, lansat acum un an, care putea inregistra filme si fotografii 3D intr-un mod similar. Tehnologia 3D se dezvolta si, odata cu ea, metodele de inregistrare devin din ce in ce mai usor de folosit.

Foto via Fotopolis.pl

Lasă un răspuns