Traditii si Obiceiuri
Traditii si Obiceiuri

Pana pe 15 Decembrie puteti sa va inscrieti in concursul foto organizat de Clubul Foto si F64 Studio ce are ca tema „Traditii si Obiceiuri„.

In luna cadourilor, am pregatit pentru voi un concurs foto! Tema este “Traditii si Obiceiuri”! Asteptam inscrierile voastre in perioada 3 Noiembrie – 15 Decembrie! De Craciun, premiul dorit de tine poate fi al tau!

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: portretul, foto-reportajul, instantanee, peisaje, fotografie de strada etc. dar trebuie sa se incadreze in tema impusa!

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului https://www.clubulfoto.com/concurs/

Fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini si umbre, experimenteaza si surprinde traditii si obiceiuri desprinse din povesti!

Calendarul desfasurarii concursului:
– 3 Noiembrie – 15 Decembrie: inscrierea lucrarilor si votul public (https://www.clubulfoto.com/concurs/)
– 15 – 20 Decembrie: Jurizare
– 21 Decembrie: Afisarea castigatorilor

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac! Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine?

Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!