Ricoh GR
Ricoh GR

Categoria camerelor compacte cu obiectiv fix si senzor APS-C are incepand de astazi un nou membru: Ricoh GR, un compact cu senzor de 16MP APS-C, obiectiv fix cu focala de 28mm si diafragma maxima f/2.8. Lansat la aproximativ o luna si jumatate dupa Nikon A si la aproape doi ani dupa Fuji X100, aparatul care a dat practic tonul in aceasta categorie, Ricoh GR spera sa castige o cota de piata importanta intr-un segment dedicat in primul rand fotografilor avansati.

Ricoh GR se lauda cu un sistem AF capabil sa execute punerea la punct in doar 0.2 secunde si o intarziere la declansare insesizabila. Aparatul poate filma in format Full HD 1080 30p, are blitz integrat si patina pentru accesorii (inclusiv un vizor optic direct disponibil separat). Poate inregistra imagini in format RAW sau JPEG si este compatibil cu standardul SD EyeFi.

Ricoh GR va costa aproximativ 799 Euro si va fi disponibila in magazine incepand din luna Mai.

Ricoh GR
Ricoh GR
Ricoh GR
Ricoh GR
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorSony HX300 in test
Articolul urmatorCanon 70D – informatii noi
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns