Roundflash Dish este un softbox pliabil ce n-ar trebui sa lipseasca din geanta niciunui fotograf, fie el pasionat sau profesionist. RoundFlash Dish transforma lumina obisnuita a unui blitz extern (speedlight) intr-o lumina soft, lumina similara cu a unui beautydish folosit in studio combinata cu o panza de difuzie.

RoundFlash Dish
RoundFlash Dish

Util in locatie datorita faptului atunci cand este utilizat cu blitz-ul ofera o iluminare frumoasa, uniforma, difuza dar este si foarte compact (se desface si se strange precum o blenda), RoundFlash Dish este realizat dintr-o panza de foarte buna calitate, este bine finisat, iar pentru a fi usor si comod de transportat se livreaza intr-o husa eleganta din panza. Strans si impachetat in husa, ocupa o suprafata de doar 20 x 16 cm, fiind usor de stracurat in orice geanta sau rucsac foto. Are o greutate de doar 155 grame. Desfacut, diametrul beautydish-ului ajunge la 45cm, cu o adancime de 22 cm.

Acest beautydish de la Roundflash este un accesoriu ideal atunci cand aveti in dotare un blitz TTL si, daca bugetul va permite, combinat cu un stativ cu baza detasabila Manfrotto Nanopole pentru a-l folsi ca boom, puteti realiza fotografii extraordinare in locatie pentru evenimente fotografice cat mai diversificate.

Roundflash Dish este disponibil in Romania prin Photosetup.

RoundFlash Dish
RoundFlash Dish

Lasă un răspuns