Sigma a lansat astazi un nou obiectiv super zoom, modelul Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC OS HSM Macro. Noul obiectiv este destinat aparatelor foto cu senzor APS-C, are o formula optica noua si un design mai compact decat modelul precedent. Pentru prima data intr-un obiectiv din aceasta clasa, Sigma a utilizat lentile TSC (Thermally Stable Composite), pentru distorsiuni minime atunci cand obiectivuleste utilizat in zone in care sunt schimbari bruste de temperatura. Asta nu poate sa insemne decat un singur lucru: Sigma 18-250mm F3.5-6.3 Macro este un nou obiectiv pentru calatorii sau pentru cei care se aventureaza pe munte sau in zone cu vreme instabila. Formula optica noua include trei lentile asferice, iar stabilizarea de imagine integrata asigura un avantaj de pana la patru trepte de expunere, la fotografierea din mana. Factorul de marire macro este 1:2.9. Pot fi utilizate filtre cu diametul de 72mm.

Sigma 18-250mm F/3.5-6.3 Macro va fi disponibil incepand din luna Iulie pentru montura Canon si Nikon. In viitor vor apare si versiuni pentru montura Pentax, Sony si Sigma. Pretul nu a fost inca anuntat, dar probabil nu va depasi cu mult pretul modelului actual.

Sigma 18-250 F/3.5-6.3 Macro
Sigma 18-250 F/3.5-6.3 Macro

 

3 COMENTARII

  1. Asa un obiectiv m-ar interesa si pe mine.Trebuie sa vad,la noi,sau in Gibraltar cat costa un obiectiv de acest fel?Fiindca sculele mele am cumparat in Gibraltar,unde la pret se poate tocmi omu,si pana la urma o cumpara la un pret ft rentabil.

Lasă un răspuns