Sony A7 si A7r, primele doua aparate foto mirrorless cu senzori Full Frame si un nou compact din gama de varf, Sony RX10, vor fi dezvaluite in cadrul unui anunt difuzat live pe internet, in aceasta dimineata. Sony a publicat deja streamul video care afiseaza numaratoarea inversa pana la eveniment!

UPDATE: Sony A7 si A7R au fost anuntate oficial. Detalii, pret si disponibilitate aici.

Mai multe detalii dimineata! 😉

Sony A7 si A7r vor fi primele aparate foto mirrorless dotate cu senzori Full Frame. Cu rezolutii de 24 si respectiv 36 megapixeli, cele doua camere vor deschide o noua era in aceasta categorie de aparate, raspunzand dorintelor unui numar mare de fotografi. Odata cu ele Sony va prezenta si cel putin doua obiective compatibile cu noul format, Sony SAL 24-70mm f/3.5-5.6 (obiectivul de kit) si Sony SAL 35mm f/1.8.

Sony A7r
Sony A7r

O veste buna pentru cei care detin deja obiective cu montura Sony A: compania va furniza un adaptor ce va permite utilizarea vechilor obiective pe bodyurile A7 si A7r, care va putea fi achizitionat separat. In plus, actualele obiective compatibile Sony NEX vor functiona si cu A7/A7R in “crop mode” (1,5x).

Denumite Sony A7 (24MP) si Sony A7R (36MP), cele doua aparate vor fi construite din aluminiu, cu un design similar seriei Sony RX1, dar cu vizor electronic OLED integrat (preluat de la Olympus E-M1) si montura Sony E. Se pare ca vor fi disponibile in kit cu noul obiectiv Sony G 28-70mm f/3.5-5.6 OSS la aproximativ 2.000 Euro pentru A7 si respectiv 2.999 Euro pentru A7R.Cel mai probabil tot astazi aflam si primele detalii oficiale despre pretul si disponibilitatea noilor aparate foto in Romania.

In plus, tot cu aceasta ocazie compania ar trebui sa ne ofere primele detalii oficiale despre Sony RX10, un compact cu senzor de 1 inch si obiectiv 28-200mm.

Sony A7
Sony A7

Lasă un răspuns