Street Photography cu Aurel Rapa
Street Photography cu Aurel Rapa

Seria intalnirilor fotografice Photosetup continua cu fotografia de strada. Sunt atat de multe lucruri frumoase in jurul nostru, incat la o simpla plimbare prin oras, putem surprinde imagini reusite. Totul este sa le identificam vizual si sa rezonam cu ele. Asadar, te asteptam Sambata, 13 Iulie ora 11.30, in Cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herastrau la intalnirea foto cu Aurel Rapa.

Aurel Rapa, posesor al catorva premii de fotografie obtinute de-a lungul activitatii sale, este unul dintre fotografii cunoscuti in comunitatea fotografica din Romania, fiind un explorator neobosit al orasului. El ne va povesti cate ceva despre secretele fotografiei de strada. Despre ce avem voie sa fotografiem pe strada si ce nu. Ne va povesti din experienta sa si ne va invata sa privim cu alti ochi lumea inconjuratoare. Vom invata ca pana si o zi ploiasa si mohorata, aparent banala, se poate transforma intr-o poveste captivanta, spusa intr-o singura imagine, daca stim sa privim lucrurile din jurul nostru.

Acest eveniment este dedicat pasionatilor de fotografie mai putin experimentati si de aceea, vom incerca sa oferim cat mai multe informatii utile si raspunsuri la intrebari, asa incat, intalnirea sa fie o sursa de inspiratie si de educatie fotografica pentru toti cei prezenti la eveniment.

Gazda acestor intalniri va fi cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herastrau, un loc prietenos si dedicat evenimentelor culturale, situat langa Gradina Japoneza,  un loc in care ne vom relaxa alaturi de cocktail-uri imbietoare si ne vom incanta simturile vizuale cu cele mai interesante selectii de fotografii si vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografica.

Paticiparea la eveniment este gratuita, insa accesul va fi posibil doar pe baza inscrierii in prealabil pe site-ul organizatorului