Ce faci atunci cand vrei sa fotografiezi un detaliu indepartat si iti dai seama ca obiectivul de kit are o focala prea scurta (zoom prea mic)? Dar atunci cand vrei sa faci o fotografie de grup, cu prietenii si nu incapeti toti in cadru? Sau cand portretul pe care tocmai l-ai facut la aniversarea unei persoane dragi nu arata chiar asa cum te asteptai? Acestea sunt momente speciale pe care poti sa le fotografiezi mai bine daca ai obiectivul potrivit!

Canon 100D cu obiectivul de kit 18-55mm STM
Canon 100D cu obiectivul de kit 18-55mm STM

Statisticile spun ca peste 60% din cei care isi cumpara un aparat DSLR cu obiectiv de kit nu mai achizitioneaza si al doilea obiectiv! In timp, ei ajung sa rateze suficiente momente unice doar pentru ca nu au stiut sau nu s-au informat la timp despre cel mai mare atuu al aparatului lor: posibilitatea de a utiliza obiective interschimbabile! Fotografii avansati stiu ca un obiectiv bun este mai important decat aparatul foto in sine, iar asta inseamna ca poti face fotografii mai reusite si poti imortaliza momente unice daca ai obiectivele potrivite!

Cu Canon 1200D si obiectiv grandangular cu focala de 12mm

Cum fotografiezi un peisaj „wow”? Cu un obiectiv grandangular, cu unghi mare de cuprindere, cum ar fi Canon 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM, pe care il poti incerca „virtual” aici. Cum faci un portret in care subiectul sa iasa in evidenta, avand un fundal blurat? Cu un obiectiv cu focala medie, luminos, capabil sa ofere un efect bokeh cat mai placut, cum ar fi Canon 60mm f/2.8.

Cu Canon 50D si obiectiv grandangular cu focala de 12mm

Cum surprinzi cele mai impresionante detalii din calatoriile tale? Cu ajutorul unui obiectiv cu zoom generos, care sa iti permita sa fotografiezi de la distanta subiecte indepartate. Pentru asta, Canon 55-250mm f/4-5.6 IS STM ar completa cel mai bine kitul tau foto, pe langa obiectivul pe care deja il ai! Iti place sa explorezi orasul seara, cand ceilalti dorm? Nimic mai simplu: cu obiectivul Canon 24mm f/2.8 IS USM, dotat cu sistem de stabilizare performant si diafragma luminoasa, poti surprinde imagini de noapte mai bune!

Cu Canon 100D si obiectiv zoom cu focala de 200mm

Momente speciale Canon: 300 de lei reducere la al doilea obiectiv

Vrei sa iti cumperi primul DSLR, impreuna cu obiectivul de kit 18-55mm? Cum ar fi sa ai alaturi si un al doilea obiectiv, pentru a avea un kit foto complet!?

Luna acasta Canon vine in ajutorul fotografilor entuziasti cu o oferta noua: pana pe 30 aprilie primesti 300 de lei reducere la oricare din obiectivele de mai jos, daca il achizitionezi impreuna cu un kit DSLR din gama entry sau mid-level (de la Canon 1200D (review), Canon 100D (review), seria Canon 6xxD si pana la Canon 70D (review) inclusiv, exceptie facand aparatele full frame).

Momente speciale Canon
Momente speciale Canon

Obiectivele care participa in promotie:

  • Canon 24mm f/2.8 IS USM – obiectiv grandangular (wide), luminos, cu stabilizare de imagine, potrivit pentru fotografii de noapte, fotoreportaje dar si portrete in cadru ambiental
  • Canon 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM – un super-angular excelent pentru peisaje, fotografie de strada sau chiar si arhitectura. Cu el lumea ti se va parea mai mica…
  • Canon 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM – un bun replacement pentru obiectivul de kit si un obiectiv ideal pentru vacante si calatorii, daca ar fi sa alegeti un singur obiectiv pe care sa il luati cu voi!
  • Canon 55-250mm f/4-5.6 IS STM – poate cel mai bun companion pentru obiectivul de kit, pentru fotograful entuziast. Este un obiectiv zoom versatil, care va permite sa fotografiati detalii si in principiu orice necesita sa va apropiati mai mult de subiect: wildlife, evenimente sportive etc.
  • Canon 60mm f/2.8 Macro USM – Un obiectiv macro care poate fi folosit cu succes atat pentru subiecte de mici dimensiuni dar si pentru fotografii de portret sau fotografii comerciale (de produs, etc).

Vrei sa afli cum te ajuta aceste obiective si ce poti face cu ele? Acceseaza aplicatia „Momente speciale Canon” de pe Facebook si vei gasi detalii si idei despre cum poti sa iti pui in evidenta creativitatea cu obiectivele Canon!

Spor la fotografiat momente unice! 😉

Cu Canon 50D si obiectiv grandangular cu focala de 12mm

CITESTE SI: