Think Tank Photo a lansat la nivel mondial noua serie Airport, o linie noua de rucascuri dedicata fotografilor care calatoresc mult si care ofera o mare capacitate pentru echipamentul transportat. Noua gama este realizata special pentru a le usura viata fotografilor care aleg ca mijloc de deplasare avionul.

Gama cuprinde trei rucsacuri – Airport Accelerator, Airport Commuter si Airport Essentials – fiecare dintre ele au buzunare cu acces rapid atat pentru laptop, cat si pentru iPad, buzunar special pentru documente si trei manere robuste pentru a asigura o manevrabilitate perfecta atunci cand sunt depozitate sau retrase din compartimentul de bagaje de deasupra capului.

Think Tank Airport Accelerator
Think Tank Airport Accelerator

Seria Airport este realizata pentru fotografii care calatoresc. Toate gentile din aceasta gama sunt concepute pentru a intruni cerintele pentru a putea fi luate la bordul curselor internationale (verificati cu operatorul aerian). Cele mai mici doua rucsacuri din gama – Airport Commuter si Airport Essentials – pot fi asezate sub scaunul din fata pe zborurile mai scurte.

Noile modele vor fi disponibile in trei dimensiuni:

  • Airport Accelerator poate acomoda doua body-uri pro, intre 6 si 8 obiective zoom standard, un teleobiectiv de maxim 500mm f4.0, un iPad si un laptop de 17”. Cel mai mare din gama de rucsacuri Airport, aceasta geanta are inclusa o curea capitonata de brau.
  • Airport Commuter poate gazdui un body pro, 4 pana la 6 obiective zoom standard, un teleobiectiv de maxim 400mm f2.8, un iPad si laptop de 15”.
  • Airport Essentials poate gadzui un DSLR standard, 4 pana la 6 obiective zoom standard, un iPad si un laptop de 13”. Un teleobiectiv de maxim 300mm f2.8 are loc montat pe un body fara grip.

Noile rucsacuri vor fi disponibile in Romania incepand din Iunie, la partenerii autorizati.

Think Tank Airport Accelerator
Think Tank Airport Accelerator
Think Tank Airport Accelerator
Think Tank Airport Accelerator

 

 

 

2 COMENTARII

Comments are closed.