Think Tank Photo lanseaza astazi o noua serie de accesorii profesionale, venind astfel in sprijinul fotografilor care folosesc mai multe carduri de memorie, mai multe baterii pentru camera si mai multe geluri pentru flashuri. Fotografii au acum acces la solutii de aranajare, pastrare si transport foarte eficiente – nu ocupa mult loc, pot acomoda mai multe elemente de acelasi fel si daca sunt goale se pot impaturi pentru a ocupa mai putin spatiu. Protectia oferita accesoriilor foto este ca intotdeauna, pe primul loc.

Noile produse lansate de Think Tank Photo includ:

SD Pixel Pocket Rocket – port card pentru 9 carduri SD

Strobe Gel Wallet – port-filtru cu 5 compartimente pentru 10-20 geluri de flash

DSLR Battery Holder 2 – port-baterii compact pentru 2 acumulatori de DSLR

DSLR Battery Holder 4 – port-baterii compact pentru 4 acumulatori de DSLR.

Personal, cel mai util mi se pare Battery Holderul, deoarece tot timpul aveam probleme in a gasi bateriile „aruncate” la intamplare prin rucsacul foto, si ma gandesc ca un astfel de suport asigura si o protectie a zonei cu contacte electrice a bateriilor. Folosesc de ceva vreme un port-card pentru CF-uri de la Think Tank de care sunt multumit. E mai usor sa iti organizezi cardurile intr-un Pixel Pocket Roket decat in compartimentele speciale ale rucsacului foto. In plus, il poti avea tot timpul la tine, fara a mai da jos rucsacul de pe spate. Cred ca am sa ma gandesc serios si la un Battery Holder. 🙂

Noile produse vor fi disponibile in Romania incepand cu luna mai, la magazinele specializate. Produsele Think Tank pot fi achizitionate de aici.

P.S. Nu uitati si de concursul nostru foto organizat impreuna cu Think Tank Photo Romania! Puteti castiga o geanta foto profesionala sau un toc pentru aparat. Detalii si inscriere aici.

Think Tank DSLR Battery Holder
Think Tank DSLR Battery Holder
Think Tank Card Holder
Think Tank Card Holder
Think Tank SD Pixel Pocket Rocket
Think Tank SD Pixel Pocket Rocket