Daca monitorul vi se pare prea mic pentru a vizualiza fotografiile in mod optim si sunteti oarecum nostalgici dupa vremurile in care proiectati diapozitive si diaporame pe perete, am aflat astazi despre trei modele de proiectoare performante dar accesibile ca pret. Este vorba despre noua gama de proiectoare compatibile 3D de la BenQ, din seria value budget. Conform BenQ Romania, cele trei modele, BenQ MS313P, MS500H si MS500PLUS sunt deja disponibile in magazine. Eu am gasit (doar) modelul MS500H la 1459 Ron aici.

Desi nu sunt proiectoare Full HD, asa cum mi-ar fi placut, chiar si rezolutia SVGA este suficienta pentru utilizare intr-o sufragerie sau pentru birouri/sali de conferinta de mici dimensiuni, mai ales ca pretul este unul foarte bun.

Nu le-am testat, dar am aflat ca noile proiectoare BenQ au o luminozitate de 2700 ANSI lumeni, contrast nativ de pana la 13.000:1 si permit proiectarea imaginilor 2D sau 3D pe suprafete mari, chiar si pe ecrane de pana la 7,6 metri. Durata de viata a lampii este de 6500 de ore. Au un design stilat, sunt negre si – mai ales – sunt suficient de compacte pentru a se incadra elegant in orice incapere, fie ca este vorba de un birou, un bar sau o sufragerie.

In loc sa mai visez a televizoare 3D cu diagonala de peste un metru, acum cred ca stiu ce imi trebuie. Dar, totusi cred ca o sa astept un proiector din gama Value Budget dar care sa fie Full HD… 🙂

Proiector BenQ MS500H
Proiector BenQ MS500H

Lasă un răspuns