Vino sa vanezi alaturi de noi mistere fotografice la editia a 9-a a Vanatorii de Fotografii! Halloween-ul acesta Banda Foto te invita intr-o calatorie plina de mister, in care vom merge pe urmele supranaturalului, in cautarea a 7 teme simbolice. Sambata, 1 noiembrie 2014, vom porni din parcul Kiseleff la ora 11:00, pana in parcul Herastrau. Pune-ti imaginatia si abilitatile fotografice la incercare intr-o provocare deschisa tuturor pasionatilor de fotografie.

Vanatoarea de Fotografii 9 - Countdown
Vanatoarea de Fotografii 9 – Countdown

Vanatoarea de Fotografii este evenimentul semnatura al Banda Foto, care de peste 5 ani de zile a adus impreuna peste 500 de pasionati de fotografie in diverse provocari creative, de la explorari urbane pana la folosirea tehnicilor experimentale de lightpainting. De aceasta data, Vanatoarea de Fotografii va avea loc pe axa parcurilor KiseleffHerastrau, explorand nu doar istoria interbelica a Bucurestiului, ci si povestea misterioasa a acestor locuri.

Intalnirea va avea loc sambata, 1 noiembrie, la ora 11:00, iar doritorii sunt asteptati la iesirea de metrou de la statia Piata Victoriei dinspre parcul Kiseleff. La finalul traseului, Banda Foto ii va astepta pe participanti la The Gate Cafe, unde vor descarca fotografiile si relaxa, cat timp membrii Banda Foto vor juriza fotografiile facute.

Vanatoarea de fotografii este un eveniment gratuit la care se poate inscrie orice pasionat de fotografie. Pentru inscriere, click aici.

Parteneri principali:
The Gate Cafe, Creative Board Gaming, Editura Nemira

Despre Banda Foto:
Banda Foto activeaza in Bucuresti de peste 5 ani de zile, creand evenimente de creativitate fotografica. Pe langa Vanatoarea de Fotografii, Banda Foto este creatorul primului curs de creativitate fotografica din Romania, cat si a multiple workshopuri tehnice de portret sau aparate foto pinhole.