In perioada 25-28 octombrie 2012, PhotoTOUR organizeaza un workshop de fotografie pentru cei care vor sa se initieze in tainele fotografiei de natura si doresc totodata sa invete teorie si prelucrare foto pe calculator.

Va asteptam sa ne insotiti la worskhop-ul de toamna de la Magura, unul dintre cele mai indragite workshop-uri foto organizate in Romania, si sa descoperiti zona Magura-Bran, oamenii acelor locuri, peisajul si arhitectura rurala. Acest workshop se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca au cunostinte minime sau aprofundate in domeniu. Detalii si inscrieri aici.

Pastel de Toamna - foto Mihai Moiceanu
Pastel de Toamna – foto Mihai Moiceanu

Structura:

Workshop-ul este structurat pe o dimensiune teoretica, sustinuta de un suport de curs si pe o dimensiune practica. Aceasta consta in sesiuni foto in natura si prelucrarea fotografiilor obtinute in turele foto.

Program orientativ:

  • Joi : seminar fotocompozitie
  • Vineri : Sesiune foto*
  • Sambata : sedinta foto la rasarit, seminar foto de prelucrare a imaginilor digitale, sedinta foto la apus
  • Duminica: analiza fotografiilor si feedback, concurs.

* Fiecarui workshop ii este destinata o tura foto specifica, in zona Moeciu-Bran, adaptata conditiilor meteo.

Grup maxim: 15 persoane
Pret: 195 euro/pers/camera dubla.

Detalii si inscrieri aici.

Daca doriti sa aflati mai multe despre conceptul nostru de Workshop Foto si sa descoperiti daca se potriveste cu nevoia dumneavoastra de a invata, va invitam sa cititi informatiile de aici.

 

Lasă un răspuns