A sosit momentul sa va invitam la un nou workshop de fotografie si editare foto alaturi de fotograful Toma Bonciu. Locatia: in zona Pestera-Moeciu, pe Culoarul Rucar Bran, jud. Brasov. Workshopul se desfasoara intre 22 si 24 martie si include atat partea practica legata de abordarea si fotografierea subiectelor din zona dar si un modul de editare foto si prelucrarea imaginilor realizate la workshop.

Workshop-ul se adreseaza tuturor pasionatilor de fotografie indiferent de aparatura detinuta sau nivelul de pregatire in fotografie. Tematica de fotografie este una axata pe natura cu cadre care surprind deasemenea specificul zonei Moeciu de Jos – Pestera, casute traditionale rasfirate pe dealuri, cu oameni si specificul zonei. Se va discuta despre setarile aparatului foto, importanta diafragmei in fotografia de natura, decizii privind timpul de expunere, modalitati de a evalua expunerea pentru un cadru, despre importanta filtrelor graduale si a celor de polarizare, importanta subiectului in fotografia de natura si intregul sir de decizii ce deriva.

Un bonus va consta in oferirea unor tutoriale video create fotograful Toma Bonciu. Aceste tutoriale se refera la notiunile de baza privind utilizarea programelor de prelucrare. In acest fel orice participant, indiferent de nivelul pregatirii, va putea relua prelucrarile in mod facil, dupa workshop.

Workshop Pestera-Moeciu
Workshop Pestera-Moeciu

Zona Moeciu de Jos – Pestera (jud. Brasov)
Perioada: 22-24 Martie 2013
Locuri libere: 9/12 (la 2 feb 2013)
Pret: 500 RON/persoana (cazare in camera dubla cu pat individual si baie proprie)

Pretul include cazarea, masa, participarea la tura foto si suportul de workshop constand in dvd-uri cu tutoriale se refera la notiunile de baza privind utilizarea programelor de prelucrare. in acest fel orice participant, indiferent de nivelul pregatirii, va putea relua prelucrarile in mod facil, dupa workshop.

Participantii trebuie sa-si asigure transportul pâna la pensiunea unde se desfasoara workshop-ul. In pretul workshop-ului NU este inclus transportul pâna la punctul de desfasurare al evenimentului si eventuale costuri de deplasare in zona.

Detalii despre desfasurarea workshopului, modalitatea de inscriere si plata pe siteul tomabonciu.ro

Lasă un răspuns