epublio si FOTO4all au lansat prima revista interactiva de fotografie din Romania, destinata exclusiv utilizatorilor de iPad. Este vorba despre FOTO4all – Best of, o editie speciala a revistei, aducand laolalta 13 portofolii de exceptie si o serie de eseuri despre fotografie.

Artistii inclusi in aceasta editie sunt: Cole Thompson, Lucian Olteanu, Draiusz Klimczak, Andreea Retinschi, Andrei Baciu, Dorin Bofan, Emilian Chirila, Codrin Lupei, Sorin Vidis, Veneta Zaharieva, Hajdu Tamás, Samuil Velichkov si Guy Tal.

Foto4All pe iPad
Foto4All pe iPad

Dezvoltata special pentru iPad, FOTO4all-Best of reprezinta o experienta total noua pentru orice pasionat de fotografie, dat fiind modul de prezentare si interactiune cu cititorul care faciliteaza accesul la fotografie. Galeriile ti se deruleaza in fata ochilor, poti mari sau micsora imaginile, le poti schimba intre ele, poti urmari diverse fisiere video samd.

Daca ai un iPad si iti place fotografia, trebuie sa ai si FOTO4all-Best of!

***Rezultat al prieteniei dintre cofondatorii celor doua branduri, colaborarea s-a conturat cu mult timp inainte, cand FOTO4all era doar un proiect iar epublio o idee de afacere. Este vorba de doua nume care si-au trasat traiectorii asemanatoare si care s-au remarcat in sfera digitala intr-un timp foarte scurt.

FOTO4all este o revista de fotografie in format pdf disponibila online, fondata in August 2011 si publicata in engleza incepand cu septembrie 2012. Revista este axata pe subiecte generale de fotografie, accesibile tuturor celor interesati de acest domeniu, avand cititori si abonati din peste 45 de tari.

epublio a facut primii pasi in lumea digitala la inceputul anului 2012 si s-a remarcat rapid prin proiecte inovatoare profilate prin creativitate si calitate. Mai mult de atat, angrenarea in proiecte considerabile precum VSLO in Romania sau lansarea unui e-book in Helsinki, a pozitionat epublio ca una dintre cele mai apreciate edituri digitale interactive din Romania.

Foto4All pe iPad
Foto4All pe iPad
Foto4All pe iPad
Foto4All pe iPad

6 COMENTARII

  1. Si daca ramuri bat in geam… daca NU ai un iPad si (totusi) iti place fotografia, atunci NU ai si FOTO4all-Best of !

Lasă un răspuns