Dupa ce am vazut acum o luna primul aparat foto bridge din portofoliul BenQ, iata ca astazi compania coreana a lansat un compact super-zoom.

BenQ GH200 dispune de zoom optic 12,5x,  senzor CCD de 14 MP, filmare HD, sistem de stabilizare optica a imaginii, lentile wide de 24 mm si poate surprinde fotografii macro de la o distanta de 1cm de subiect. GH200 se lauda si cu 35 de functii si moduri de fotografiere care sa raspunda nevoilor fiecarui utilizator, incluzand aici scenele presetate, efectele software (probabil sepia, miniatura, alb-negru etc) dar si modul pentru inregistrarea panoramelor si functia pentru fotografii de noapte.

BenQ GH200 va fi disponibil in curand aici. Click pentru detalii si pret!

Noul filtru de culoare MagiQ aplica o imbunatatire a contrastului si a gradatiei culorilor, iar efectele HDR imbunatatesc calitatea zonelor intunecate dintr-o fotografie, transformand aproape orice scena fotografiata in posibile opere de arta. Functia Auto Trackig AF focalizeaza in mod inteligent asupra unui subiect in miscare, chiar si dupa ce acesta iese si reintra in cadru.

Noul aparat foto compact super-zoom BenQ GH200 va fi disponibil in curand in Romania. Nu stiu sa va spun inca un pret…

BenQ GH200
BenQ GH200
BenQ GH200
BenQ GH200

Lasă un răspuns