Galeria aparatelor foto subacvatice are incepand de astazi un nou membru. Este vorba despre noul aparat foto rezistent la socuri, apa si interperii de la BenQ, modelul LM100.

Noul BenQ LM100 este un aparat foto subacvatic dotat cu senzor CCD de 14 megapixeli, zoom optic 4x si stabilizare de imagine, fiind in acelasi timp usor de utilizat dar construit pentru a face fata oricarei provocari din vacanta. BenQ LM100 poate fi utilizat in apa pana la o adancime de 5 metri, rezista la socuri de la 1.5 metri si poate fotografia indiferent daca il folositi pe plaja sau va incumetati sa vizitati inaltimile Alpilor: functioneaza pana la -10 grade Celsius. In plus, BenQ LM100 are o constructie care il protejeaza impotriva prafului si a nisipului, fiind aparatul perfect pentru intreaga familie: este usor de utilizat si nu trebuie sa va faceti griji daca cei mici il folosesc pentru a fotografia castelele de nisip. 🙂

BenQ LM100 poate fi deja achizitionat de aici, la un pret de 579 Ron (eu n-am gasit aparat foto subacvatic mai ieftin de atat…).

BenQ LM100
BenQ LM100

 

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns