BenQ GH800 este noul varf de gama in categoria aparatelor foto bridge lansat de compania taiwaneza in aceasta luna. BenQ GH800 este un aparat foto din clasa bridge mid-level, construit in jurul unui senzor CMOS BSI de 18 megapixeli si a unui obiectiv cu zoom optic 36X echivalent 22,5 – 810 mm in formatul standard. BenQ GH800 se lauda cu un unghi de cuprindere generos, datorita obiectivului grandangular de 22,5mm dar si cu o plaja focala versatila. Modurile de fotografiere Handheld Night Shot Mode (multi-shot) si Night Portrait ofera imagini clare, cu un nivel scazut al zgomotului de imagine chiar si noaptea, fara a fi necesar un trepied.

BenQ GH800 este urmasul modelului GH700 pe care l-am testat in primavara anului trecut si despre care puteti citi aici.

vezi-promotia-acum

BenQ GH800
BenQ GH800

Noul model se lauda si cu un mod HDR hardware, care sa rezolve problemele de contrast si luminozitate in fotografiile ce necesita o gama dinamica extinsa, dar si cu moduri avansate pentru surprinderea fotografiilor creative, cu filtre si efecte speciale ce pot fi aplicate direct din meniul aparatului. Cateva dintre aceste filtre si moduri speciale de fotografiere sunt: Panorama, Auto Potrait, Love Portrait, HDR, LOMO, MagiQ Filter, Fisheye , Toy mode, Color Filters Effect etc. Pentru fanii fotografiilor „de actiune”, BenQ GH800 include si un mod super-burst care permite fotografierea cu pana la 120 de cadre pe secunda la rezolutie VGA sau 60 de cadre pe secunda la 2 megapixeli.

Din punct de vedere al designului exterior, BenQ GH800 se diferentiaza de modelul anterior, GH700, datorita noului ecran LCD rabatabil cu diagonala de 3”(7.6cm) si 920.000 pixeli, ecran de tip AUO cu contrast si luminozitate dubla fata de modelul anterior.

BenQ GH800 este comercializat intr-un pachet complet, care contine pe langa camera si acumulatori Li-Ion, incarcator, geanta pentru transport, curea de umar si un manual de utilizare in limba Romana.

BenQ GH800 va fi disponibil in Romania incepand cu ultima saptamana a lunii Februarie la un pret recomandat de 1499 lei.

Lasă un răspuns