Black Friday la Photosetup
Black Friday la Photosetup

Febra pregatirilor pentru Black Friday a inceput si iata ca avem si primul magazin foto care ne ofera un ‘preview’ asupra reducerilor care vor fi disponibile pe 29 si 30 Noiembire, de Black Friday. Anul acesta Photosetup anunta ca va oferi reduceri de pana la 70% de Black Friday, la articole apartinand unor branduri precum Sigma, Hensel, Manfrotto, Kata sau Photoflex.

In 2013 Black Friday va fi vineri, 29 noiembrie, iar Photosetup a anuntat ca va derula campania de reduceri incepand cu ora 00.00 pe 29 noiembrie si pana la 23:59 pe 30 noiembrie. Vor fi doua zile pline cu reduceri substantiale la aparate foto, obiective, trepiede si accesorii foto. Conform comunicatului oficial, Photosetup va oferi clientilor o selectie de accesorii foto cu discount-uri intre 20-40% chiar si pana la 70%, la anumite produse.

Despre Black Friday 2013 la Photosetup, Valeria Galea, Director de Marketing, declara:

La fel ca si anul trecut, ne-am pregatit cu stocuri mari pentru unele dintre cele mai performante si solicitate brand-uri de accesorii foto, respectiv Manfrotto, Kata, Schneider B+W, Sigma, Gitzo, Photoflex, Hensel si ne propunem sa avem un timp foarte rapid de raspuns si procesare a comenzilor. Anul trecut, a fost o munca de echipa extraordinara. Toti colegii s-au mobilizat puternic timp de trei zile pline de lucru intens, pana seara tarziu, alocate procesarii si livrarii comenzilor, insa efortul lor s-a reflectat in feed-back-ul pozitiv primit din partea clientilor. Si pentru noi pot spune ca a fost o experienta frumoasa, avand retur aproape zero si clienti deosebit de intelegatori si rabdatori, iar multumirile si aprecierile lor, au fost poate cea mai mare satisfactie pentru noi. Comenzile se vor putea plasa doar in sistem on-line, de aceea,  ii invitam pe clienti sa isi faca cont pe site, in cazul in care nu au deja, pentru a castiga timp si a le creste sansele de a beneficia de ofertele promotionale, inainte de epuizarea stocurilor.

Asadar, cei care urmaresc sa achizitioneze un obiectiv Sigma, un trepied Manfrotto sau alte accesorii foto mai au de asteptat fix 20 de zile, pana cand se da startul Black Friday 2013. Nu mai ramane decat sa asteptam ca si ceilalti comercianti sa faca pasul cel mare si sa isi anunte participarea la campania Black Friday. Lista magazinelor care participa la Black Friday o gasiti pe siteul Reduceri de Black Friday.

Pana atunci insa, puteti incepe sa va pregatiti lista de cumparaturi, sa va stabiliti bugetul si sa va faceti conturi pe siteurile magazinelor online preferate. Veti scuti astfel timp pentru plasarea comenzilor in dimineata zilei de 29 noiembrie, atunci cand principalele magazine online din Romania vor afisa ofertele de Black Friday.

Ce va doriti de Black Friday anul acesta? La ce produse sau branduri credeti ca vor fi reducerile cele mai importante?

2 COMENTARII

  1. Ce se va intimpla e clar: la fel ca si anul trecut, serverele or sa crape, fiind exagerat de multe cumparaturi. Este bine ca se fac multe cuparaturi. Este mai putin bine daca serverele nu or sa faca fata. Sofrta (banilor) fie cu noi!!!

    • Pai eu sper ca serverele sa nu mai pice anul asta… macar acum au experienta ultimilor doi ani si cam stiu la ce sa se astepte magazinele….

Lasă un răspuns