Canon a anuntat ieri, printr-un comunicat de presa, atingerea unui nou milestone in istoria recenta a companiei: pentru al XIII-lea an consecutiv, sunt lideri de piata in domeniul camerelor foto cu obiective interschimbabile (DSLR). Raportul are la baza o cercetare de piata realizata chiar de Canon, ce include indicatori precum numarul de aparate si obiective comercializate la nivel global dar si sondaje printre fotografi.

 

Canon 80D si adaptorul optional STM
Canon 80D si adaptorul optional STM

Ascensiunea Canon in categoria aparatelor foto DSLR a inceput in anul 2003, atunci cand a lansat modelul EOS 300D, primul DSLR “accesibil”. De atunci, Canon a continuat sa inoveze si sa lanseze o intreaga suita de produse definitorii pentru industria de profil – inclusiv seria EOS-1D dedicata utilizatorilor profesionisti, precum si seria EOS 5D, care a pus bazele inregistrării video digitale SLR, cu senzorul sau full-frame  si functia avansata de captura video.

De la EOS 300D si pana la noile Canon EOS 80D si EOS 1300D, lansate recent, Canon a reusit sa se mentina in topul preferintelor utilizatorilor timp de 13 ani, gratie gamei impresionante de aparate dar si datorita muncii dedicate, reafirmandu-si pozitia de companie definitorie pentru industria de profil, respectand cerintelor clientilor. Intreaga serie EOS este completata de colectia extinsa de obiective EF de la Canon, cu o productie ce a depasit 110 milioane de unitati in iunie 2015, și care in prezent este compusa din nu mai putin de 98 de modele.

Fondata in anul 1937 si avand ca tinta principala crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acopera astazi mai multe segmente de piata, la ora actuala, Canon fiind liderul mondial in solutii de imagine pentru business si de larg consum.

Comunicatul de presa integral, il gasiti aici.

1 COMENTARIU

Comments are closed.