Acum a sosit momentul mult asteptat de fiecare dintre voi, cei care ati acceptat provocarea noastra si ati participat la concursul foto cu tema „Back to school, back to life!” organizat aici, de Clubul Foto si magazinul F64 Studio. Desi de aceasta data am ales o tema diferita de cele cu care ati fost obisnuiti pana acum, numarul mare de participanti care s-au inscris in concurs ne arata ca am lansat o provocare interesanta, un concurs foto in care am vrut sa vedem cum putem ilustra intr-o singura imagine sfarsitul vacantei si reinceperea scolii, a cursurilor la facultate, a job-ului si revenirea la „rutina” de dupa concediu.

Culorile Toamnei - Concursul lunii Octombrie
Culorile Toamnei

Va asteptam sa participati si la concursul lunii Octombrie si sa va alegeti premiul dorit! Tema este „Culorile Toamnei”! Detalii si inscrieri aici!

Desi am avut de selectat dintre o multime de fotografii care au abordat tema „cartilor”, un cliseu ce s-a repetat in cel putin 20 de fotografii, ne-am bucurat sa avem in selectia finala o serie de imagini care au iesit in evidenta atat din punct de vedere al ideii si al conceptului, dar si al realizarii tehnice.

Concursul lunii Septembrie a continuat seria inceputa cu o luna inainte, in care fiecare participant trebuie sa isi aleaga singur premiul dorit din toata oferta magazinului F64.

Asadar, sa vedem cine este castigatorul concursului si ce premiu si-a ales!

Marele Premiu: Voucher de 500 Ron pentru cumparaturi din magazinul F64 Studio

"Come In" de Girboan Georgiana Antonela
„Come In” de Girboan Georgiana Antonela

Am ales castigatoare fotografia „Come In” deoarece prezinta un punct de vedere diferit de restul fotografiilor inscrise in concurs si nu se rezuma la a fi un „cliseu”. Fotografia Georgianei se remarca atat prin idee si compozitie dar si prin tehnica. Sigur, nu este o fotografie perfecta, dar cu siguranta are atmosfera si un feeling aparte. O fotografie cu 1000 de intelesuri. Felicitari Georgiana!

Georgiana si-a ales ca premiu un Blitz TTL Speedlight Nikon SB-400 pe care il va primi din partea sponsorului, magazinul F64 Studio!

Premiul Publicului: Voucher in valoare de 150 Ron pentru cumparaturi din magazinul F64 Studio

"Ruby Rose" de Zimmermann Andreas
„Ruby Rose” de Zimmermann Andreas

Aceasta fotografie a reusit sa stranga cele mai multe voturi in perioada de desfasurare a concursului. Astfel, cu 889 de voturi (*), Andreas castiga Premiul de Popularitate si primeste din partea noastra un  voucher de 150Ron pentru urmatoarea sa comanda de pe site-ul www.f64.ro !

Multumim tuturor participantilor si felicitari castigatorilor! Va asteptam si la urmatoarele editii ale concursului. Tema lunii Octombrie este “Atmosfera si Culorile Toamnei!”. Click aici pentru detalii si inscrieri.

 

(*) Din pacate si de aceasta data a trebuit sa descalificam primele doua fotografii in ordinea numarului de voturi, pentru tentative de fraudare a sistemului de vot. Incepand din luna Octombrie sistemul de votare a fost imbunatatit si speram sa nu ne mai confruntam cu astfel de situatii.

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns