Concurs foto Hensel Favorites
Concurs foto Hensel Favorites

Cu ocazia implinirii a 50 de ani de activitate, Hensel lanseaza concursul foto international: HENSEL FAVORITES! Compania invita astfel toti fotografii care utilizeaza blitz-urile Hensel sa participe la concurs de fotografie in care ilustreaza cel mai bine modul in care ei utilizeaza si apreciaza aceste echipamente.

Premiul este un kit complet Hensel Expert D impreuna cu un set de accesorii in valoare de 5000 Euro si un week-end petrecut la Wurzburg/Germania, orasul in care Hensel isi desfasoara activitatea. Fotografia incarcata nu trebuie sa depaseasca 1 MB, iar dimensiunile trebuie sa fie 3000 x 200 Pixeli sau 13 x 18 cm, la 350 dpi.

Concursul este international si este deschis tuturor fotografilor posesori de echipamente Hensel, inclusiv din Romania, cu sanse egale pentru toata lumea.

In calitate de reprezentant oficial Hensel in Romania, Photosetup, doreste sa sprijine cu voturile sale, fotografii participanti din Romania asadar, astepta concurentii sa isi anunte participarea la concurs, printr-un mesaj catre marketing@photosetup.ro

Detalii despre regulament si despre incarcarea fotografiilor, se gasesc pe blog-ul Hensel.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare in legatura cu concursul, nu ezitati sa contactati Photosetup, reprezentant oficial Hensel, in Romania.

Concurs foto Hensel Favorites
Concurs foto Hensel Favorites

Lasă un răspuns